Comentarii pe articolul Dacia va lansa astazi noul Logan Sandero


Logan Sandero

Adrian Cazimir Sacuiu la 4 Martie 2008, ora 03:38
Logan Sandero
Va fi tot o masina de 2 lei ca si Logan
Ion Stan la 4 Martie 2008, ora 10:52
Poate ar fi bine inainte de toate sa intrebi si posesorii de Logan ce parere au, nu ? Eu am o Dacia Logan de 2 ani si nu am bagat nimic in ea in afara de benzina si ulei... la revizii. Daca-ti permiti masini limuzine, ia-ti frate ce masina vrei dar nu da in Logan ca asa ai tu chef. Raport pret calitate, cel putin la banii pe care i-am dat eu pe ea acum 2 ani, e OK.
Alina Boldurean la 4 Martie 2008, ora 10:56
Bune si astea.....pentru cine nu-si poate permite mai mult....Oricum decat sa umblam cu rablele alea vechi....totusi e ceva!!!! Sunt noi, sunt frumoase....Ne tin cativa ani....asa ca ...tot respectul pentru cine le cumpara si pentru cei ce le produc
Claudia Toma la 4 Martie 2008, ora 13:32
Cel care a zis ca Logan e o masina de 2 lei, inseamna ca el e sofer de 2 bani. Am Logan, nu pentru ca nu am bani, ci pentru ca e singura masina fiabila buna pentru drumurile noastre si pentru piesele care le gasesti in Romania, si nu stau dupa piese pentru masini straine si sa astept sa vina din strainatate ... e o masina superba si tocmai de aceea si pe viitor tot Dacia o voi prefera. Cei mofturosi sa stea sa astepte piese din strainatate pentru masinile lor !!!
Stanescu Daniela la 4 Martie 2008, ora 14:06
Cat va costa aceasta masina?
Ioan Bogdan Toda la 4 Martie 2008, ora 15:00
Imi place ca exista si oameni rationali. Pentru cei ce sunt atat de ofensati de Dacia Logan, le urez sa cumpere masinile cele scumpe...Si asa in romania sunt cele mai multe masini scumpe pe cap de locuitor... Parerea mea este ca noi suntem niste oameni superficiali, care incercam sa ne aratam valoarea nu prin ceea ce putem face, ci prin masina pe care o conducem. Prefer sa cumpar un Logan, o masina de succes, la care ii cresc vanzarile in fiecare an, decat sa imi dau castigurile pe 10 ani pe o limuzina de fitze.
Ursu Ticu la 4 Martie 2008, ora 16:06
Poate ca este masina rezistenta da la dotarile care le are...si cum se comporta pe sosea lasa de dorit...e masina de succes pentru ca atat isi permit majoritatea romanilor...
Fanica Puiu la 4 Martie 2008, ora 16:14
Nea' Stroe,spala-te cu ea pe cap d-ta! Dupa ce conduci un Golf, un Ford chiar si un Opel(vorbesc de masini cu pretzuri aprox. similare)nu-ti mai trebuie nicicum goLOGAN !!
Antonio Lucian Apostol la 4 Martie 2008, ora 16:51
Tu gandesti ce spui "ca masina e de doi lei "am un Logan de 2 ani si 10 luni si are pe bord 168000km ...Da am pus cate zero-uri trebuia am schimbat la ea un cap de bara si un rulment ... Am renuntat la garantie si inloc sa schimb distributia la 60000 km am schimbat 88000km si de atunci nu am schimbat-o deloc - la km care ii are trebuia sa o schimb de 3 ori
Alina Somesan la 4 Martie 2008, ora 17:33
Stiti cum e vorba: vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii. Exact asa si cel ce a zis ca Loganul e o masina de 2 lei. Poate nici Logan nu isi permite de aceea vorbeste asa. Eu am Logan si merge chiar foarte bine, exista confort, nu trebuie sa pui bani pe ea (eu am luat-o noua). Am fost la munte iarna cu ea si crede-ma domnule ca am urcat cu ea pe acolo desi era zapada si aluneca groaznic, iar un audi A6 a trebuit tras de un jeep. Ca sa vezi ca loganul nu e chiar de 2 lei. Depinde si de sofer, binenteles.
Costin-Lucian Dragulinescu la 4 Martie 2008, ora 22:20
Nu zic ca nu e o masina relativ buna. Eu am tot un Logan, din mai 2005. Dar hai sa nu comparam cu un Audi A6. Nici macar in situatii cum sunt cele relatate mai sus nu se pot compara.. Oricum, parerea mea sincera e ca e treaba romaneasca, in sensul rau... :D
Liviu Petre la 4 Martie 2008, ora 22:40
Oricum cei mai buni soferi sunt cei care conduc Dacia, pe soseaua fundeni din Bucuresti. Cand a dat putina ninsoare, s-a format ceva gheata, cine credeti ca urca la deal? DACIA!!!!Poate masina, poate soferul.. nu stiu...idea e ca un golf sau opel e mai bun decat o dacie dar si daca pica SALUT!.....
Florin Cornel Burduja la 5 Martie 2008, ora 11:22
Fratilor si eu am un Logan mcv disel de 85 de cai putere si il am de 5 luni si in afara de motorina nu-i fac nimic. Sunt super multumit de cum merge. Un bun prieten de-al meu din Anglia a mers cu el si a ramas surprins: a zis ca e o masima buna(si tineti cont ca el conduce un Range Rover ultimul model). Loganul merita si atat pot sa spun. In loc sa ne punem sa cumparam produse Made in Romania - cele de calitate bineinteles - cumparam toate turcismele si chinazarile. Sa inteleg ca daca de maine telefoanele nokia se fac in romania or sa fie proaste?
Adi Adi la 5 Martie 2008, ora 16:32
Dacia e cea mai naspa masina....O masina straina de 15 ani ii da clasa la toate. Si la spannn...Si la stabilitate si la confort..Deci dacia e pt aia care merg 80 KM\h..ca la 120 sare de pe drum....Dacia ii scumpa si masina e de ras..Rusine pentru Dacia
Angel Angel la 5 Martie 2008, ora 22:04
Nu trebuie sa fim asa de rai, fiecare cum ii place si cum poate.
Eu am un Audi A4 din 99 si nu l-as schimba cu multe masini straine dar mai ales cu Logan-ul,dar nu avem cu totii aceleasi posibilitati, si eu as vrea un A4 nou dar nu imi permit. Fiecare cum poate, eu cred ca majoritatea si-au cumparat un Logan in rate ca nu au avut cash, altfel isi cumparau alte masini. E normal ca atunci cand pici din Dacia 1310 in Logan sa ti se para super, dar eu nu cred ca e asa de buna masina asta, multi se plang de ea (Logan), sanatate si cu Dumnezeu inainte.
Oltean Artur la 8 Martie 2008, ora 10:38
De ce nu se spune despre pret la SANDERO, de catre cei competenti? Macar doar ceea ce se poate afla,caci pretul conteaza f. mult in raportul calitate/pret. De restul mai vedem dupa analizarea parametrilor oferiti de producator. Comentarii ca cele de mai sus ar fi bine sa le faceti dupa o analiza mai profesionala. Sau nu dispuneti de aceasta si atunci ar fi bine sa va abtineti, caci spatiul de aici si timpul costa bani. Parca spuneati ca nici pe acestia nu-i prea aveti. cu urari de bine pentru viitor, in asteptarea lui SANDERO.
Vrabie Daniel la 4 Iunie 2008, ora 18:11
Ptr cei care spun numai de rau despre Dacia:sa va spun un lucru.Eu am carnet de ani dar in tara nu am apucat sa conduc decat foarte putin.
Problema mare este ca romanul nu are ce manca dar il dau fitele afara din casa.Asta e!
Eryck la 22 Iulie 2008, ora 11:28
Sa nu mai vorbim asa de masinile noi fiind ele Logan sau Sandero. Noi ne innoim parcul auto cu masinile ce nu mai le convine altora. Ne ducem in Germania si luam de la neamt ce el va duce la casat si pentru noi e bijuterie. Masina noua e masina noua. Asta e parerea mea. Eu mi-am dat comanda de un Sandero Laureate 1.6 benzina 90 cp full si sunt mandru de ea. Am facut si drive-test si am fost multumit. Numai bine la toata lumea. Spuneti nu drogurilor.
Olteanu Bogdan Mihai la 30 August 2008, ora 16:08
am citit toate comentariilee voastre si parerea mea este k dacia e masina buna normal k nu se compara cu cu masinile scumpe da la banii kre dai pe ea isi are meritul in toate ....eu mi-am luat sandero laureate 1.6 90 cai putere ce nu mi-a convenit la ea casetofonu se aude foarte bine si foarte clar dar este audio si e model mai vechi atata tot dar restul compiuterizarilor sunt chiar mai bune la cat ma asteptam ....am afcut o comparatie la banii intre a mea si unui amic kre are un clio nu se compara si la consum si la mers si la securitate si la design deci in 2 cuv sandero mi se pare masina buna si frumoasa kre da clasa la mai multer masinii ....a mea este aproape full in afara de casetofon k nare mp 3 oricum audio se aude mai bn k mp3 ,numai ca la mp3 incap mai multe melodiii si in afar de vasetefonu k nare mp3 nam culoare la scaune in 2 culoriii dar in rest masina este fulll si merita toti baniii ..... parerea k in germania tiei masina frumoasa si ieftina dar nu si buna atata tot k restu o sa vina de la sine sa bagi inca pe atata cat ai dat pe ea deci ducetiva in germania si luativa masina frumoasa si ieftina k sa sarciti la bani kre am dta pe a mea puteam sami iau masina frumoasa vrun mbmw audi etc dar nu mam riscat k alty ksa pierd mii de euro masina noua este masina noua si buna kre te tine doar cu benizna :P....am mers cu sandero si cu opel nu se face nicio diferenta merge legant si toarce ca o pisik este maisna secolului sandero merge la fel si se aude la fel si k un bm,w atata am vrut sa spun lasaty fitele cu jegurile din germania kre sunt doi banii k oricine isi masina din germania dar nu si amsina noua ......IUBESC SANDERO
Mona la 29 Martie 2009, ora 17:57
Aveti dreptate cei ce aveti Logan dar tineti cont ca tara noastra este plina de snobi. Eu stiu oameni care nu au o casa a lor si sunt bagati in rate pana peste cap dar au masini de lux . Eu am o Dacia de 98 si acum vreau s-o dau la "Rabla" sa-mi iau Logan sau Sandero. Am colindat tara cu ea iar motorul este sigilat din fabrica. Nu i-am facut nimic doar mici reparatii pe care oricum nu le simti la buzunar. Nemtii au fost intotdeauna un popor rational. Pe timpuri cumparau Dacia , acum cumpara Logan. Daca ar fi asa de rea nu s-ar baga la el. Sunt niste oameni practici. La noi trebuie sa ai o masina f.scumpa si o vila foarte mare dar tu locuiesti tot in 2 camere si masina, indiferent ce marca estye daca esti sofer prost, prost ramai.
Sa fiti sanatori !!
Adu la 25 Septembrie 2011, ora 17:33
e mai bun cielo
la 25 Septembrie 2011, ora 17:34
e mai bun cielo ca loganu

  Inapoi la articolul Dacia va lansa astazi noul Logan Sandero

Setari Cookie-uri