Comentarii pe articolul Cat castiga brokerii pe o semnatura in pensii private


stresantii

Dan Adrian Dragan la 3 Octombrie 2007, ora 13:49
stresantii
Ma bucur enorm ca s-au publicat oficial comisioanele celor care te ademenesc sa semnezi cu ei. Unii "agenti" recurg la spam-uri pentru a semna cu ei, din dorinta lor de imbogatire.
Aura-Ivona Antohi la 3 Octombrie 2007, ora 14:02
Este normal sa se cunoasca si aceste comisioane, chiar daca acest lucru nu ajuta cu nimic participantii la pensii. Este deosebit de important modul de abordare a angajatilor, dar si cum acestia raspund. In fond rolul reprezentantului firmei este cel de informare, urmand ca angajatul -- bine informat -- sa accepte sau, cu bun simt, sa refuze colaborarea.
Dorin Lucaciu la 3 Octombrie 2007, ora 15:33
Deja se impamantenit trocul. Nu prea mai gasesti oamenii care vin sa intrebe de pensie fara sa intrebe si cat dai la fiecare semnatura ( la cat renunti) si daca zici ca nu dai nimic - nu mai esti interesant.
Ca agent sau sau ca broker nu merita sa faci munca pe bani putini.
Cristina Razor la 3 Octombrie 2007, ora 15:35
Nu cred ca "agentii" sunt manati sa ne streseze pe noi potentialii "clienti" din dorinta de imbogatire din aceste comisioane. Unii chiar din asta traiesc si cand de aceste comisioane depinde ce poti pune pe masa copiilor tai nu cred ca esti manat de imbogatire ci de supravietuire.
Comisioanele in sine sunt decente si mie, cel putin, imi indica cat de generosi sau zgarciti sunt detinatorii fondurilor de pensii cu proprii agenti si cum apreciaza fiecare dintre ei efortul oamenilor in aceste zile " fierbinti".
Cristina Bratu la 3 Octombrie 2007, ora 16:12
Orice munca trebuie remunerata, iar sumele astea nici nu sunt mari.in plus, nu uitati ca aceste sume se si impoziteaza, adica scad cu 16%, impozitul pe profit. un circiumar, de exemplu, castiga de zeci de ori mai mult, iar darile lui catre stat sunt de multe ori evitate cu dibacie, nici macar tva. asa ca acesti oameni care muncesc si pentru noi, pentru pensiile noastre, merita respect. cristina bratu
Elena Oprean la 3 Octombrie 2007, ora 19:26
Si eu sunt agent de marketing ,la ING.Comisionul nostru este de 20 de euro ,din care ni se va opri impozitul de 16%.Este o suma foarte buna ,avand in vedere ca nu faci mai nimic pentru ea .Ce ma deranjeaza insa,e ca lumea e suspicioasa si iti face calculul la castiguri ,fara sa se gandeasca la faptul ca oricum ,suma aceea va intra in buzunarul cuiva.Si un fapt suparator e ca multi directori de firme obliga angajatii le sa semneze adeziunile!
Daniela Corbu la 3 Octombrie 2007, ora 19:54
indiferent de care parte va aflati toti sinteti liberi sa deveniti agenti de marketing si sa cistigati aceste sume mari de bani...... iar generali fond de pensii ofera mult mai mult decit ce scrie presa!!!!!
Vlad Labo la 3 Octombrie 2007, ora 21:39
In mod normal agentii nu au voie sa ofere remuneratii de orice fel in schimbul semnaturilor.. scrie si pe actele de aderare. Lucrez la una dintre societatile care se ocupa de administrarea fondurilor private, nu ca si agent (nu dau nume, din motive evidente) si aproximativ 5% din acte prezinta semnaturi false..
Corina Chirciu la 3 Octombrie 2007, ora 23:10
Dar ce te faci cu intreprinderile sau cu magazinele unde liderii de sindicat sau patronii obliga lumea sa semneze unde au ei interese.si daca nu faci asa mai ramai si fara loc de munca.dar bininteles ca au grija sa nu lase urme si sa nu poti dovedi nimic. e cuvantul tau impotriva lor.
Romanino Adrian Luca la 4 Octombrie 2007, ora 01:16
Mda multe chestii scrise pe aici..
Un sfat celor care doresc sa adere la unu din fondurile de pensii private ... alegeti fondu care vi-se pare cel mai stabil si care are cea mai mare
putere pe piata :
Vanzari , profit si valoarea de piata care nu si-o dau singuri o dau firmele de broking.
Daca vreti ca agentu sa va dea bani inseamna ca habar nu aveti pe ce planeta traitii si nu va ganditii deloc la batranete ci doar sa bei o dusca azi ca alcolisti.
Si inca un sfat chiar daca va obliga patronu sa aderati la un fond oamenilor e vb de pensia voastra nu de pensia lor ... nu le ajunge cat va incarca cu munca la servici si fac o galagie de bani de pe urma voastra oferind un salariu derizoriu mai au tupe sa te oblige sa aderi la firma cu care au facut ei un contract ca sa castige o galagie de bani.
Ca de ex Directoru la un spital de pe langa falticeni care lucra pt ..... nu dau nume avand cam 300 de angajati .... calculati si voi cam cati bani a facut de pe urma oamenilor (asta in afara de cat se fura intr-un spital )
Traitiva viata cum vreti si cu cine vreti nu lasati sa traiasca alti de pe urma voastra.
O zi placuta incontinuare
Constantin Stoica la 4 Octombrie 2007, ora 08:19
Pentru Romanino si Corina..........Daca voi ati fi directori cu 300 de angajati in subordine ori proprietatii unei firme de 300 de angajati.....cum ati face? Ati lasa sa va scape aceasta oportunitate? Nu cred!!! Sa lasam ipocrizia la o parte.......e vorba de minim 10.000 de euro pe care ii poti incasa pentru strangerea unor semnaturi. Hai, sa fiti sanatosi!
Mihaela Munteanu la 4 Octombrie 2007, ora 12:52
Trimis pentru Constantin Stoica.
Daca as fi director nu as proceda asa pentru ca mai am in mine o urma de moralitate. Nu suport sa mi se impuna anumite lucruri si nici sa impun nu mi se pare nici normnal, nici corect nici moral.
Dana Simeon la 4 Octombrie 2007, ora 13:01
Pentru Elena Oprean
Cum poti sa spui ca pentru comisioanele acestea pe care la iau agentii, ei "nu fac mai nimic"? Te mai crede lumea... Numai ei stiu cat timp lucreaza pe zi, cat alearga (mai mult de 8 ore!!), cat vorbesc, pentru a le explica oamenilor (care sunt foarte neincrezatori) si pentru a-i convinge sa dea o semnatura. In concluzie, comisioanele sunt bune daca muncesti din greu sa strangi cat mai multe semnaturi. Asta de voi depinde, agentilor. Bafta tuturor!
Constantin Stoica la 4 Octombrie 2007, ora 15:05
Pentru Mihaela Munteanu. Mihaela, vrei sa spui ca daca ai avea ocazia sa-ti incasezi cel putin 10.000 de euro de la aceste companii de administrare a pensiilor fiind director ori proprietar de firma cu atatia angajati in subordine.....ai refuza acest lucru?
Vasilica Corban la 4 Octombrie 2007, ora 21:40
pentru Elena Oprean
esti fericita daca tu nu trebuie sa depui eforturi pentru acei bani. Eu abia daca am facut 30 contracte dupa ce am promovat fondul de pensii pentru care lucrez la mai mult de 50 oameni. Si crede-ma ca am putere de convingere, insa oamenii, dupa ce le dai informatii, doresc sa vada si cum e in alta parte si tu nu poti sa-i obligi sa semneze doar pentru ca le-ai dat primul informatii. nu-ti ramane decat sa astepti si sa speri sa revina la tine. si asa ai sentimentul ca ai pierdut degeaba inca 15 mim.din timpul tau.
Adriana Boboc la 5 Octombrie 2007, ora 23:07
pentru vasilica corban-ai dreptate din 50 de oameni carora le-ai explicat despre fondul de pensii pe care il promovezi s-au inscris 30, ceea ce este normal ca omul sa vrea sa stie mai mult, este pensia lui in fond..parerea mea este ca este chiar foarte bine pentru tine,practic ai convins mai mult de 50% din acei oameni,si apropo in cat timp ai facut asta? ti se pare ca ai castigat putin?oamenii aceia ce venituri aveau?si sigur jumatate din ei munceau mult mai mult,deci sa nu ne plangem de munca asta ca este ridicol ca sa nu mai spunem ca banii castigati se rasfrang tot in comisioanele aplicate asiguratilor deci chiar au dreptul sa studieze piata si sa stie mai mult decat li se spune.
Ion Enache la 14 Octombrie 2007, ora 13:31
Din aceste mesaje iti poti da seama de caracterul fiecarei persoane ...

  Inapoi la articolul Cat castiga brokerii pe o semnatura in pensii private

Setari Cookie-uri