Comentarii pe articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural


Ar trebui mai multe proiecte de acest gen

Mircea Dumitrescu la 2 Martie 2009, ora 16:17
Din pacate ignoranta, lipsa de informare si politicile slabe ale guvernelor de pana acum tin satul romanesc subdezvoltat.
Ar trebui ca la fiecare cateva comune sa existe depozite pt. legume-fructe, centre de procesare, fabricute de lapte si dezvoltata mica industrie care sa scada dependenta de importuri.
Laslo Mihaela la 2 Martie 2009, ora 19:04
foarte bune ideile proiectului, nu numai ca cineva s-a gandit la tinerii din romania si prin faptul ca se abordeaza potentialul neexploatat al zonelor rurale dar mai ales prin faptul ca poate se mai elimina din reticenta cu care sunt privite afacerile la tara si sa se ajunga sa se demonstreze ca pot avea si acestea un real succes
Hotea Ioan la 2 Martie 2009, ora 22:38
Dupa alti 20 de ani vei vedea ca n-ai facui nimic.

N-ai vazut comentariul anterior?

"Ce bune sunt proiectele astea de consultanta! Iei bani, faci cate un seminar la primarie sau in caminul cultural, ii pui pe oameni sa semneze ca au participat si bagi banii in buzunar ca sa iti faci vila si sa iti iei masina bengoasa!
Barbi ca astea cu afaceri in mediul rural am mai auzit Satele nu mai au tineri iar cei ce mai sunt abia asteapta sa plece! In afara de birturi nu ai nici o sansa de succes! iar cu agricultura lumea s-a lamurit!

Trimis de B Matei la 2 Martie 2009, ora 14:13"
Ion la 26 Iunie 2009, ora 13:32
ideea e ca toti gandim ca nu se poate face nimic si de aceea nici nu reusim sa facem nimic. daca se mai intorc cei care au plecat poate o mai fi o sansa

  Inapoi la articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural

Setari Cookie-uri