Comentarii pe articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia


solutii disperate ?!

Ciortea Anca la 3 Martie 2009, ora 13:08
Sunt de acord cu Cristi. Nu semnati fara a va negocia plecarea sau solicitati sfatul unui avocat. Oricum, am auzit din alte surse, ca daca nu semnezi atunci cand ei decid, te determina s-o faci in cel mai scurt timp si prin cele mai josnice metode. Si fac asta pentru ca, se pare ca nu gasesc solutii anti-criza care sa nu implice concedirea in masa a personalului....Sau nu pot. Asa ca fiti pregatiti pentru orice. Eu am plecat in acelasi fel inca de anul trecut. Adica am fost pusa sa semnez sub presiune, oferindu-mi-se un "bonus" echivalent cu 2 salarii si niste explicatii mai mult decat evazive in privinta motivelor pentru care mi se propunea "incetarea colaborarii". Din pacate, fac aceste concedieri in asa fel incat nu mai poti beneficia nici de indemnizatia de somaj si nici nu iti ofera salarii compensatorii conform legii. E rusinos modul in care procedeaza si nu regret ca nu mai fac parte dintr-o astfel de organizatie. Daca se faceau aceste reduceri de personal conform legii si ni se explicau motivele reale, probabil nu s-ar fi revoltat nimeni. Insa in conditiile date, sper sa se sesizeze organele competente si sa verifice corectitudinea actelor si faptelor acestei banci.
va doresc succes si curaj sa mergeti mai departe
Mateescu Stefania la 3 Martie 2009, ora 18:01
Am auzit de mai multe persoane care au fost in aceeasi situatie, mi se pare lipsita de bun simt aceasta metoda. Unii dintre angajati sunt efectiv terorizati de ce ar putea pati acolo. Au loc nedreptati comparabile cu cele din vremea comunismului, fara niciun pic de exagerare.
Sper sa reusiti sa faceti ceva dar din pacate, datorita tarii in care traim, ma indoiesc ca "structurle" vor pati vreodata ceva.
Sper ca cei care citesc acest articol si stiu ceva despre acest subiect sa comenteze, ca oamenii astia sa simta un sprijin cat de mic iar banca sa simta si ea la randul ei o presiune cat de mica.
Mult succes angajatilor CEB iar conducerii sa ii fie rusine!

  Inapoi la articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia

Setari Cookie-uri