Comentarii pe articolul Dacia a lansat noul model Sandero


sigur nu e copie?

Marius Crivat la 5 Martie 2008, ora 11:16
sigur nu e copie?
Parca aduce cu noua fabia de la skoda.... sau mi se pare? Elemente de la Clio III etc. clar Renault
Victor Toma la 5 Martie 2008, ora 13:03
Si daca e o copie,ce?Amuzant!Cate masini originale vezi tu pe strada in fiecare zi.:))
Antonio Lucian Apostol la 5 Martie 2008, ora 13:21
Si daca ar fi sa copie.... toate marcile de masini copie ceva de la alte modele
Dan Varga la 5 Martie 2008, ora 21:08
Da asa e, dar cu ceva original am putea veni si noi? Nici un logo mai dragut sau mai simpatic nu am fost in stare. Mi se pare penibil de tot, in orice domeniu suntem buni numai la plagiat? ceva original nimic? desigur nu o sa inventam roata dar macar un nou stil un design ceva? Plus nu inteleg sunt la moda asa turtitele masini sau broscute, ca nu stiu cum sa le mai zic? Intradevar cred ca peste 80% din modelele existente de la renault (simbol, megan , etc sunt turtite de spate de parca zici ca au scapat de sub un bolovan. Sincer urasc ca lunete din spate sa fie mai mica sau ma joasa decat cea din fata, nu stiu cat e de ok si din p d v al sigurantei. E mai dificil si sa te asiguri in oglinda din interior cred! Apropopo limuzine sau hai sa fiu mai putin tupeist berline nu mai facem? Numai broscute si combi?
Lucuta Bogdan la 15 Martie 2008, ora 22:15
ma baieti mai,eu as zice ca a fost inspirat din o combinatie de corsa-ka- suzuki -etc si sa stiti ca daca nu e original- va contrazic :ceva original la Dacia este ca la interior nu s-a obosit nimeni sa il stileze un pic, " ca doar suntem romani si trebuie sa iasa ieftin,nu?"; daca inginerii si designerii ar depune un pic de efort in plus,ar iesi poate chiar si UN AUTOMOBIL...
Pe de alta parte lasand criticile deoparte cred ca totusi de la 1310 pana la asa ceva este evidenta o evolutie;sa speram ca nu ne vom lasa doar la gandul ca nu o sa ajungem niciodata marcile cu mai mult prestigiu ci chiar sa le depasim cu ambitie si curajul de care dam dovada.... HAI ROMANIA!

  Inapoi la articolul Dacia a lansat noul model Sandero

Setari Cookie-uri