Comentarii pe articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia


tara arde si CEB se piaptana?

Bens Bernank la 4 Martie 2009, ora 14:50
sunt convins ca managementul celor de la CEB a luat ce-a mai buna decizie. in contextul de criza nu aveau cum sa tina acele sedii frumoase pline cu angajati. ceea ce-mi este mie frica dupa ce-am citit articolul si comentariile, trecand peste aspecte ce tin de persoanele afectate direct, ca CEB nu o mai duce mult. Oare sa fie o stratagema de supravietuire disperata a unei banci? Aceasta stratagema suna mai mult cu povestea cu tipa imbracata suberb si care daca zambea te speriai caci era stirba.
Voica la 4 Martie 2009, ora 15:16
Se poate si aceasta varianta, au investit in sedii, iar angajatii cu care au pornit si care le-au fost alaturi , au fost dati la o parte. s-au descotorisit de noi. ar trebui dati in judecata, si sa plateasca pt tot, mai ales pt faptul ca sindicatul nu acirda atentie si nu apara interesele angajatilor, ci sunt de partea angajatorului. ne-au fortat sa semnam anumite persoane pt a ne reprezenta, nu stiam cine sunt acele persoane, iar acest lucu s-a adeverit.
decizia pe care au luat-o nu este una eficienta, au deschis multe sucursale, probabil la o eventuala vanzare a corporatiei vor arata ca sunt mari datorita nr mare de sucursale, dar vor fi goale fara angajati. pana la urma vor fi nevoiti sa angajeze alte persoane, vor investii alti bani in pregatirea lor.........

  Inapoi la articolul Credit Europe Bank le-a cerut unor angajati demisia

Setari Cookie-uri