Comentarii pe articolul Pogea: Vrem impozit forfetar, renuntand la impozitul pe profit pentru firmele pe pierderi


Corect

Ovidiu la 4 Martie 2009, ora 15:06
E o idee excelenta, chiar e nevoie de asa ceva pentru a scapa de toti ''buticarii'!
Dimitriu Adrian la 5 Martie 2009, ora 09:41
Prietene, ai scris in ziua cutremurului: peste 1 an o sa plingi dupa buticari fiindca numai astia tin multinationalele sa nu treaca la jupuitul populatiei. Stii ce inseamna un monopol? Ce face Consiliul Concurentei cu gasca Orange-Vodafone? Toate deciziile luate de citiva ani sunt EXCLUSIV urmari ale unor decizii UE.
Lungu Emilia la 5 Martie 2009, ora 10:58
Toti "buticarii" isi intretin familiile si mai au si angajati carora le achita asigurari sociale, somaj, etc.....Marile "companii" reduc locurile de munca domnule Ovidiu !!!!
Cosmin la 8 Martie 2009, ora 03:55
pai la noi in tzara nu exista pic de patriotism. Sa traiasca metro si restu si ai nostri, care se kinuie de la o zi la alta sa moara ca mustele cand da frigu.
Cred ca pentru multa vreme de acu inainte comertul va ramane printre putinele lucruri care vor merge indiferent de cum va evolua lumea. Pai si noi kiar atat de batuti de soarta sa fim ? sa nu avem voie sa vindem cate o paine si`un suc?
pe unii i`a luat valul globalizarii, care de fapt insemana monopol. care monopol este blamat in orice carte economica.
la 14 Martie 2009, ora 00:21
statul nu doreste decat "aur" pentru el, asa ca orice lege o va face in folosul lui si numai al lui, cum sa castige mai multi bani ca venit la bugetul statului, dar chiar si cu impozit forfetar folositi-va imaginatia si il puteti "pacali", ce domnule se intampla daca omul are pierdere, de ce trebuie sa-i fie impozitata si pierderea?
Adrian la 5 Aprilie 2009, ora 14:44
ma da ce-i mai deranjeaza pe unii buticarii ! eu nu inteleg de ce atata ura impotriva lor. nu sunt si ei oameni? nu merita sa traiasca? sa ramanem doar cu hipermarketurile care oricum ne jupoaie

  Inapoi la articolul Pogea: Vrem impozit forfetar, renuntand la impozitul pe profit pentru firmele pe pierderi

Setari Cookie-uri