Comentarii pe articolul Bancile austriece scot profit din Romania


pai parca vroiau ajutor de la stat

la 5 Martie 2009, ora 09:53
E vorba cumva de aceleasi banci austriece care plangeau luna trecuta ca trebuie sa le ajute statul ca estul Europei si mai ales Romania le-a mancat toate resursele?
Mihaela Oanea la 5 Martie 2009, ora 14:16
Exact de aceleasi .
Culmea , cand s-au panicat fiindca datorita Romaniei vor intra in faliment si implicit toata Austria risca falimentul , intrebarea pe care mi-am pus-o a fost : Deci tot profitul Austriei si stabilitatea economica depinde de Romania ?
Cam ciudat si deloc onorant pentru austrieci .
Ce sunt un fel de camatari ?
Mai ales ca mare parte din profitul bancilor austriece s-a facut si prin credite ipotecare si preturile la imobiliare au fost incredibil de mari datorita faptului ca au aparut bani pe piata imobiliara .
Credite mari , dobanzi mari , profit ...Asta a fost logica .
Nu-i plang fiindca politica aceasta va genera mari probleme in perioada urmatoare si anii urmatori in Romania .
E cam penibila problema lor cand noi suntem intro situatie mult mai proasta .
Leahu Vlad-Leonardo la 5 Martie 2009, ora 14:28
Da, sunt aceleasi banci... Austria, ca si tara, traieste din ceea ce bancile lor aduc din estul Europei, facand statul roman un dator vesnic. Asadar, sclavia incepe sa se contureze
Dutescu Ana la 5 Martie 2009, ora 19:37
Nu e neaparat nevoie sa gandim asa.Anul trecut si in 2007 multi am fost multumiti ca aceste banci,,austriece,,ne-au aprobat credite ipotecare si ne-am vazut visul cu ochii.Oare acum niste ani nu ne doream ca bancile sa dea credite?Eu personal am asteptat ani multi ca sa-mi i-au o locuinta.Multe banci nu stateau la discutii cu noi cei cu salarii mai mici.Acum cand ne-am luat case suntem nemultumiti din nou.C a e prea scump ca,ne trag pe sfoara,dar nimeni nu ne-a impins cu forta sa luam imprumut.Dar oare cum ne puteam descurca?

  Inapoi la articolul Bancile austriece scot profit din Romania

Setari Cookie-uri