Comentarii pe articolul Angajatorii si salariatii stabilesc cati angajati vor primi tichete de vacanta


perfect

Dreaq la 6 Martie 2009, ora 12:09
in timpuri de criza economica ar fi cazul sa stimulam cresterea economica a Romaniei, tara noastra iubita.
Cum sa facem noi asta?
Nimic mai simplu, obligam toti cetatenii care muncesc cu forme legale sa isi faca concediile la operatorii de turism locali.
Va dati seama ca serviciile vor fi deodata ireprosabile, investitiile vor fi maxime pentru o sedere cat mai placuta. SAU NU!
Evident ca in Romania, decat sa fie concurenta, dezvoltatorii prefera sa se puna de acord in privinta lipsei de investitii astfel incat peste tot sa fie la fel.
In concluzie va doresc Concediu placut. Sper ca si Dna Udrea sa isi faca concediul la fel ca toti muncitorii de rand obligati sa stea in tara, in conditiile bine cunoscute din experienta anilor anteriori.

Gelu Gartu la 7 Martie 2009, ora 18:16
Sunt foarte curios cate unitati turistice vor putea beneficia de tichetele de vacanta in afara de hotelurile doamnei Nuta Udrea.
Acest proiect a fost bine gandit de Udrea si ai sai daca tinem cont ca afacerile cu statul sunt cele mai profitabile si aducatoare de venituri.
In ceea ce ne priveste pe noi in calitate de turisti nu trebuie sa ne facem prea mari sperante ca vom gasi lux si desfatare,vom fi tratati made in Romania cu mult sictir si praf de mers.

  Inapoi la articolul Angajatorii si salariatii stabilesc cati angajati vor primi tichete de vacanta

Setari Cookie-uri