Comentarii pe articolul Pasiunea pentru cai de milioane de euro: Business in ritm galopant


Calul...un vis !

Chertic Raluca la 6 Martie 2009, ora 15:04
Daca mi-as dori vreodata sa traiesc un vis as stii exact unde sa ma duc si acest loc nu este altul decat o herghelie de cai, un concurs de sarituri peste obstacole sau o baza hipica...Este o lume aparte, pentru ca insusi calul este un animal deosebit, din alta lume ai zice..Iar daca acestuia i se ataseaza un cadru special de natura si oamenii, despre care se spune ca au sufletul cald si sensibil , atunci poti spune ca traiesti o poveste ! Iar " Cai de vis" cred ca intregeste cele afirmate mai sus.
Chirila Constantin la 6 Martie 2009, ora 15:59
O zona aparte, incarcata de istorie si de oameni deosebiti, cu o pasiune extraordinara pentru un sport nobil precum echitatia - cu siguranta e una din cele mai romantate povesti ale unei afaceri autohtone. Felicitari si mult succes!
Tatarasanu Ovidiu la 6 Martie 2009, ora 23:34
Acum 2 ani nici nu mi-as fi putut inchipui ca intr-un timp atat de scurt, va rasari la poalele acelei paduri, care vegheaza lunca Siretului,o pensiune atat de frumoasa. Ce poate fi mai frumos decat o plimbare calare,la umbra padurii, atunci cand caldura verii te toropeste? Sau cand, doar vrei sa scapi de grijile cotidiene si evadezi in natura. Vreau sa felicit pe cei care au facut posibile aceste lucruri si sa le urez succes in continuare!

  Inapoi la articolul Pasiunea pentru cai de milioane de euro: Business in ritm galopant

Setari Cookie-uri