Comentarii pe articolul Angajatorii si salariatii stabilesc cati angajati vor primi tichete de vacanta


totul e o tampenie...

Stroe Vasile la 6 Martie 2009, ora 18:38
daca ramane la mana patronilor sa decida cine ia bilete si cine nu ,atunci va fi din nou o mare pacaleala...
ar fi trebuit ca guvernul prin ordonanta sa fi obligat patronatele sa ofere la toti angajati asemenea tichete daca au posibilitate iar daca nu au ,sa nu ofere
Stefan Alex la 6 Martie 2009, ora 20:27
Daaaa, chiar asa! De ce sa dea doar la cei care merita? Cum s-ar mai incuraja mediocritatea? Daca ar fi ca patronii sa aleaga doar dupa merit, nu riscam sa ne alegem doar cu oameni capabili? Si cu brandu' nostru de tara cum ar mai ramane in cazul asta?
Constantin Marinescu la 7 Martie 2009, ora 17:35
nu va mai faceti iluzii de concedii platite de catre patroni.dragii de iei nu stiu cum sa nu plateasca sariile astea amarate sau nu stiu cum sa ne dea afara fara pic de mila ca pe niste sclavi !
Alina la 12 Martie 2009, ora 23:21
"Partile stabilesc de comun acord numarul salariatilor care pot primi anual tichete de vacanta si nivelul sumelor care se acorda anual salariatilor sub forma tichetelor de vacanta, tinand seama de posibilitatile financiare proprii ale angajatorilor."
...stati putin...ca daca e vorba d posibilitatile financiare proprii ale angajatorilor...atunci noi astia amarastenii din sanatate,care ne-am fii multumit si cu un concediu mai modest,ne-am lins pe bot si de asta...
...k la noi nu-s bani de medicamente,aparatura mai moderna,al 13-lea salariu,etc....ce sa mai visam la "tichete de vacanta"?
un bluf...
Alinutza la 15 Martie 2009, ora 15:32
Legea asta, facuta sub pretextul incurajarii turismului romanaesc, are de fapt scopul de a servi intereselor celor ce au propus-o si sustinut-o si care castiga din vanzarea pachetelor turistice, dar si din alocarea contractelor catre diversi touroperatori sau prestatori din domeniu (ex. presedintele ANAT - Dragos Anastasiu).

  Inapoi la articolul Angajatorii si salariatii stabilesc cati angajati vor primi tichete de vacanta

Setari Cookie-uri