Comentarii pe articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti


stie cat se sta la coada sa platesti rata la BCR?

Braicovici Gigel la 7 Martie 2009, ora 15:01
de filozofi suntem satui, eu am stat si 30 de minute sa platesc rata la ei si el ne spune de fundamente
A Florin la 9 Martie 2009, ora 09:57
Asa este, si la Iasi patesc la fel - stau cu zecile de minute sa platesc ceva.
Si eu am si termen de comparatie, ca am drumuri lunare la mai multe banci - dar la BCR e JALE.
Laura la 10 Martie 2009, ora 13:32
In anul 2009 orice banca din lume merge pe principiul incurajarii utilizarii altor cai de plata a ratelor la credite sau la utilitati (orice plati pe care pana acum am fost obisnuiti sa le facem la ghiseu, platind si comisioane mai mari in acest sens). La bancile mari unde numarul de clienti este mult mai mare si implicit cel de operatiuni se merge cu atat mai mult pe incurajarea acestor metode de plata. Dvs puteti fie sa semnati o conventie de plati facturi ATM (care nu va costa absolut nimic!!!) si sa platiti inclusiv ratele la credite in lei direct de pe cardul de debit daca primiti salariul pe card, fie sa incheiati o cerere de utilizare telefonica sau prin internet (in cazul in care nu primiti salariul pe card) a tuturor informatiilor si platilor pe care doriti sa le faceti (aici intra inclusiv rate la credite in valuta la BCR sau la orice alta banca!!!), iar costul operatiunilor efectuate pe telefon este redus cu 50% fata de comisioanele standard ale bancii la ghiseu sau 75% daca faceti totul prin internet. Oricare din cele 2 metode sunt extrem de convenabile ca si pret, ca si economie de timp si fara a mai fi stresat de programul bancii. Pot face platile si la 12 noaptea. Este alegerea dvs sa optati pentru una din cele 2 variante (care nu ia nici macar 5 minute ca si completare si activare) si sa scapati atat de stresul banilor si al timpului si va mai scuteste si de drumurile la celelalte banci!!! Nu trebuie decat sa apelati la un consilier din banca.
Vasile Maria la 10 Martie 2009, ora 20:43
Eu am si cardul de salariu la BCR, si creditul in EUR. Pana acum o luna, imi era destul de dificil cu plata ratei, nu mergea cu plata facturii la ATM, fiind credit in EUR.
Luna asta mi-am activat internet banking-ul - mi-au dat un token, o gramada de hartii de semnat si instructiunile de utilizare. MARFA!!! Super. Mi-as dori sa imi injumatateasca rata, este adevarat ... da' macar nu ma mai chinui si cand o platesc, ci numai cand trebuie sa gasesc banii :)
Braicovici Gigel la 26 Mai 2009, ora 01:08
Draga Laura iti multumesc ca mi-ai adus aminte ca traiesc in anul 2009 venind din neolitic mi-am dat seama ca bucatica aceaia de plastic nu imi mai este de folos prea putini bani intra in ea !?am descoperit in aceasta perioada medievala a bancilor romanesti ca poti sa ai mai multi bani daca ai primesti cash, iata de ce sant nevoit sa suport nesimtirea unui sistem foarte ciudat. asa zis contemporan .Stiai ca operatorii de oferte bancare iti cer CNP-ul pe motiv ca poate s-au schimbat datele ?

  Inapoi la articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti

Setari Cookie-uri