Comentarii pe articolul Dimensiune uriasa a pachetului de salvare: Romania ar putea primi 20 mld. euro de la FMI


Datorie ptr copii nostri

E Gasd la 10 Martie 2009, ora 10:48
Dragi Mei,

Este adevarat ce preconiza multa lume, suntem in afara problemei.
Aceasta datorie ne va duce la cresteri de TVA si alte taxe! Nu pot sa cred, ca traim intr-o tara ca asta !!!

Ar trebui sa iesim in strada si sa ii punem la zid pe toti!!!

Andrei Eugenia la 10 Martie 2009, ora 11:33
Cand ma gandesc despre ce suma este vorba,ma ingrozesc pentru generatiile viitoare.S-a ajuns aici datorita incapabililor de la conducerea acestei tari din "89 incoace.Au distrus tot,au furat ce se putea,au huzurit pana acum,fara sa fie trasi la raspundere,si-au facut proprietati cu zecile,ca la valoarea lor intelectuala trebuie sa locuiasca o zi pe luna in fiecare casa,sa schimbe aerul.Prostimea(noi cei multi si saraci) o sa plateasca pentru imbecilitatea lor,auzi pachet de salvare?vor fi banii ce le trebuie sa astupe gaurile facute tot de ei.
Muntean Constantin la 12 Martie 2009, ora 11:59
Nu au furat ci s-au furat. Reciproc si chiar pe ei insisi. Si nu conducerea e de vina, ci oamenii in general, caci din pacate, majoritatea cind pot, fura. Nu mai victimizati faptasii!! A devenit un mod de viata caci nu le place munca. Multe biserici, putina cinste. Ce e cel mai grav e ca imprumutul e acut pt. nevoi curente, nu investii, care vor aduce bani !!! Asta interzice categoric orice carte de economie.
O mentalitate sanatoasa, de asta e nevoie intii de toate. Apoi, de un stil de viata civilizat, chibzuit si nu excesiv.
Pt. investitii, e nevoie de alti bani...! Romania are nevoie urgent pt. infrastructura de circa 100 miliarde $ AZI !!! Peste 5 ani de 125 , samd... Apucati-va oameni buni de treaba si puneti osul. Nu vine EU sa faca in locul vostru !
PS Personal, nu ma impresioneaza luxul, dar cu cit saracia e mai mare intr-o tara, cu atit e mai "tare" sa fii bogat. Esenta problemei e totusi nu luxul in sine, ci pretul lui ori chiar ridicolul inutilitatii sale absurde. Cind ai o masina de lux si drumuri de c..., cu ce te mai mindresti, ca ai ceea mai tare masina din service?

  Inapoi la articolul Dimensiune uriasa a pachetului de salvare: Romania ar putea primi 20 mld. euro de la FMI

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile