Comentarii pe articolul Taxa auto va fi inlocuita in 2009 cu un impozit anual, aplicabil si la motociclete


Taxa + impozit

Romania la 10 Martie 2009, ora 12:45
Cei care au platit taxa vor fi scutiti de cest impozit sau platesc si taxa,impozit,tva si inca alte 50-60 taxe si impozite cu care acesti dobitoci tot impovareaza populatia mascand incapacitatea lor de a manageria bugetul acestei tari sub deviza " avem voie sa aruncam pe fereastra dar nu sa cheltuim"
Petre la 11 Martie 2009, ora 06:03
:))))))
NU SCRIE NIMIC AICI DE SCOATEREA TAXEI DE POLUARE.

decat de scoaterea taxei de prima inmatriculare
:)

deci datorita acestor parveniti de la guvernare vom plati:
-TAXA DE MEDIU(asta care a fost triplata)
-Impozit anual(asta din stirea de mai sus)



Andrei la 11 Martie 2009, ora 08:00
Nu am inteles partea aia parteneriatul si cu autoturismul Lexus hybrid, facut cadou Ministerului Mediului (daca asa o fi).. Pe de alta parte.. asta a catea taxa de poluare a ajuns? A 5 sau a 6-a? Cat se poate de jenant.. nu stiu de unde sa mai traga bani de pe noi oamenii astia..

Radocea Andrei la 11 Martie 2009, ora 08:48
celor care au platit taxa ar trebui sa li se returneze inapoi, odata cu intrarea in vigoare a noului impozit.
Stres la 11 Martie 2009, ora 09:43
Ma dispera de acum obositii astia ce ne conduc tara.Eu tocmai vreau sa imi inmatriculez masina. Parca vad ca ma trezesc la anul ca platesc si un impozit imens.Babalacilor din Parlament hotarati-va odata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la 11 Martie 2009, ora 16:34
anul trecut mi-am luat o masina noua la care am platit taxa de inmatriculare.La nici 2 zile s-a scos taxa de inmatriculare si s-a introdus taxa de poluare.S-a declarat ilegala taxa si am inteles ca se poate recupera diferenta intre cea de inmatriculare si cea de poluare insa in cazul meu cea de-a doua e mai mare decat prima !Acum aud ca trebuie sa o platesc anual, foarte interesant!!!!Traim intr-o tara condusa de incompetenti fara simt de raspundere si fara pic de logica,o adunatura de tolomaci.
Ili la 11 Martie 2009, ora 22:11
din septembrie 2009, dispare orice taxa auto care trebuie platita pentru a inmatricula masina, iar impozitul la masina va fi calculat in functie de cilindree si co2
Auras Tudorache la 13 Martie 2009, ora 11:10
Treaba asta cu impozitul am citit-o si mai sus la "domnul" Nicolae Nemirschi care a precizat ca din 2009 se va actualiza aceasta noua taxa in functie de cilindree si co2 , dar nu stiam ca anul 2009 incepe cu luna septembrie , care asta e aproape la sfarsitul anului ... cei care a-ti platit taxa de inmatriculare nu sperati ca veti primi o suna din ea inapoi s-au ca scapati de taxa anuala...Orice taxa ar scoate tot ei ies in castig , ca asa s-au invatzat ei sa fure...
Baia Mare la 16 Mai 2009, ora 22:03
cei care au platit taxa raman cu ea platita asa a fost legea acuma daca o baga anuala vor strange o groaza de bani daca era tariceanu cu 5 minute mai destept o baga el ca mai multi bani strangea . vom vedea cat va fii. cred ca pe aia cu euro2 o sa-i rupa la buzunar sant cele mai multe masini inmatriculate in tara.

  Inapoi la articolul Taxa auto va fi inlocuita in 2009 cu un impozit anual, aplicabil si la motociclete

Setari Cookie-uri