Comentarii pe articolul Taxa auto va fi inlocuita in 2009 cu un impozit anual, aplicabil si la motociclete


Asa sa fie?

Davidescu la 11 Martie 2009, ora 08:35
Ce-mi place mie la guvernantiii nostri este ca, ori de cate ori vor sa justifice o actiune care iese din "canoanele" obisnuintei guvernelor anterioare , ne servesc, invariabil, leitmotivul "asa se face si in tarile din Europa" sau, mai sigur,"asa a impus UE"!
Cand e vorba sa exemplifice, cate tari din Europa aplica acest sistem, sau sa justificepe ce baze a "impus" UE respectiva masura, nu prea sunt darnici cu amanuntele.
Fie si asa. Sa luam modele europene. Ca asa sunt romanii... nu pot trai fara modele, fara sa se "inchine" la o "poarta" sau la alta!
Dar, de ce nu se analizeaza propblema in profunzime. Avem noi, oare, si conditiile care au permis adoptarea masurilor acestea in tarile "civilizate", cum le place unora sa spuna?
Apoi, dupa cum s-a intamplat si cu alte taxe, nu m-as mira sa vad, dupa un an-doi de aplicare, ca vine un nou ministru, sau poate acelasi, dar in alt mandat, ca reintroduce taxa respectiva, fara a scoate insa contributia acesteia la din impozitul anual! Si asa mai departe: scoate taxa-baga taxa, pana nu mai stie bietul roman ce naiba mai plateste si mai ales, de ce!

  Inapoi la articolul Taxa auto va fi inlocuita in 2009 cu un impozit anual, aplicabil si la motociclete

Setari Cookie-uri