Comentarii pe articolul Recomandari de investitii pentru tineri Achizitionarea unei locuinte


Recomandari de investitii

Zavo Sorin la 11 Martie 2009, ora 13:57
Preturile sunt aceleasi ca acum x luni.
Pe data de 10.03.2009 am dat telefon pentru o garsoniera de 64mp.
Costa numai 110.000 euro!!!!
Preturi mici = ABUREALA de dezvoltatori
Melinda Barabas la 11 Martie 2009, ora 14:31
Achizitionarea unei locuinte este aproape imposibila pentru tineri deoarece locurile de munca nu sunt sigure; salariile sunt mici fata de cresterea ratelor lunare si a dobanzilor. Ca sa nu mai vorbim de scaderea natalitatii tot din acest motiv, lipsa locuintei !
Reality The la 11 Martie 2009, ora 16:20
cati dintre tineri isi permit sa achizitioneze o locuinta, doar din salariu si fara alte venituri sau sprijin din partea parintilor???
cred ca preturile vor trebui sa mai scada mult pt ca acest lucru sa se intample...
Marius Virgolici la 13 Martie 2009, ora 10:35
Este imposibil sa poti face ceva in Romania de azi.Noi tinerii traim vremuri foarte,foarte grele..eu unul nu stiu ce sa mai fac.Imi pun atatea intrebari si nu gasesc nici o solutie!Mi.e scarba de aceasta tara si de toti cei care o conduc.
ROMANIA E TARA FARA ALTERNATIVA.
Valentin Farcas la 24 Martie 2009, ora 02:50
Fratilor mai avem cel putin de 30 de ani ca sa scapam de comunisiti astia care ne conduc printr-o Democrtie-Comuista... un nou tip de guvernare care nici Platon nu visa ,dar mai batranul Socrate... Hitler era baiat fain cu prizonieri de la auschwitz .....vom ajuge sa emigram numa sa ne primeasca cineva ,nu suntem multi numa vre-o 22.000.000 de bieti oameni .... sau daca nu vom fi prima tara care intra in cartea recordurilor cu a 2-a revolutie "consecutiva,sa zicem" faimoasa cu presedinte si guvern care mor lovinsu-se cu capu de un glont.... la anarhie cu noi :))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Inapoi la articolul Recomandari de investitii pentru tineri Achizitionarea unei locuinte

Setari Cookie-uri