Comentarii pe articolul Fortune: Top 10 cele mai admirate companii


Solutii anticriza

Neda-Cojocaru Tudor la 11 Martie 2009, ora 16:38
Ma numesc Neda-Cojocaru Tudor si sunt asociat unic al societatii combinat-hy srl, infintata in anul 2002 cu un capital social de 200 lei, utilizati pentru comision administrare cont la banca.

Vreau sa compar societatea mea ne admirata de nimeni, cu o vechime de noua ani si insucces, cu companiile din articolul ''Fortune Top 10 cele mai admirate companii'' . De 10 ani, posed trei solutii tehnice, globale protejate prin brevete de inventii proprii din domeniul mediului inconjurator si care pot genera un beneficiu de circa 700 milioane euro, pentru sanatatea mediului inconjurator si a oamenilor la nivelul Romaniei si proportional la nivel GLOBAL.
As putea produce energie hidroelectrica cu reducerea investitiei de 50% cu implicatii in prevenirea si diminuarea inundatiilor, sa selectionez mecanizat deseurile menajere si sa elimin deseurile biodegradabile din categoria celor amintite mai sus prin convertirea lor in compost tip laborator. Am solicitat comparatia mai sus amintita intrucat solutiile anticriza prezentate la toate nivelele posibil au fost si inca sunt ignorate.
Cu stima,
T. Neda

  Inapoi la articolul Fortune: Top 10 cele mai admirate companii

Setari Cookie-uri