Comentarii pe articolul Retrospectiva unei crize si efectele ei pe plan intern


comentariu

Popescu Cristina la 11 Martie 2009, ora 17:14
Acest articol este o pagina de istorie;oare la ce ne mai foloseste acum sa citim ceea ce am trait.Analistii nostri ar face bine sa studieze cu mare atentie ceea ce a fost si sa vina cu idei constructive care sa ne ajute sa gasim calea de a depasi aceste momente nefericite.Autoarea acestei asazise analize,imi lasa impresia unei persoane fara prea multa experienta,careia ii place mai mult sa-i apara poza in ziar,decat sa vina cu idei noi care sa ne arate ce trebuie sa facem pe timp de criza cu banii nostri;dar....e mai usor sa analizezi ce a fost decat sa prevezi ce va veni.
Andreea Gheorghe la 12 Martie 2009, ora 11:28
Va dau dreptate,trebuie sa gasim si solutii pentru a gasi calea de a depasi aceste momente nefericite. Acest editorial are insa specificul lui si trebuie tratat ca atare.Il puteti aprecia sau nu ca o pagina de retrospectiva a crizei si atat, asa cum spune din start si titlul. Nu as emite insa impresii legate de experienta unei persoane, doar pentru ca acea persoana a ales sa scrie un scurt rezumat despre istoria acestei crize nedorite. Legat de poza din articol, am respectat doar specificul acestei rubrici.
Legat de solutii si recomandari,acestea exista deja in alte materiale publicate de mine,dar nu neaparat pe acest site. Multumesc
Popescu Cristina la 12 Martie 2009, ora 14:23
Apreciez ca urmariti si raspundeti comentariilor facute pe marginea articolului pe care l-ati realizat.Sunt neplacut surprinsa de greselile de exprimare pe care le-ati facut in raspunsul dat.In alta ordine de idei; din intamplare ,am mai parcurs cateva analize facute de dumneavoastra,si spre dezamagirea mea am intalnit aceeasi relatare de tip istoric si foarte putine solutii (aproape inexistente)despre masurile pe care ar trebui sa le adopte un investitor pe piata de capital in aceasta perioada atat de agitata si incerta pe care o traversam.As dori sa citesc analize facute de dumneavoastra ,dar analize care sa ma ajute sa gasesc idei despre ce este mai bine sa fac cu banii mei.Va doresc succes in activitate.
Andrei Ionescu la 9 Aprilie 2009, ora 17:45
Da, ar fi excelent sa stam comozi in fotoliu si sa citim articole pe net din care sa ne imbogatim. Dar in viata lucrurile nu sunt asa de simple. Nu vine nimeni sa iti spuna ce sa faci cu banii tai; te agiti singura sau platesti pentru asta. Dar asa e in Romania, ne-am invatat sa ne pice para malaiatza din cer. Asteapta, ca e pe drum.

  Inapoi la articolul Retrospectiva unei crize si efectele ei pe plan intern

Setari Cookie-uri