Comentarii pe articolul Top management la feminin: Sefe peste miliarde de euro


femei in top management

Marian Badita la 7 Martie 2008, ora 08:26
femei in top management
sunt cam putine; iar cand ajung acasa tot la spalat de scutece si la coada tigaii ajung....
Mihaela Sanda la 7 Martie 2008, ora 10:47
Nu pot sa cred ca inca mai exista asa barbati...Da, femeile fac si toate astea si tocmai de aia sunt deosebite, ca le pot face pe amandoua. TU POTI???? Si m-am referit la tine, pt ca nu atac toti barbatii, nu toti gandesc ca tine (din fericire)
Codruta Gabriela Nedelea la 7 Martie 2008, ora 10:49
Marian se vede ca esti misogin. Daca tu crezi ca astfel de femei ajung acasa si se apuca de spalat vase, te inseli amarnic. La venitul si statutul lor, sigur au acasa angajate menajere, iar de spalat scutece, poate nu ai auzit inca de pampers care ala nu se spala ci se arunca dupa folosire. Ce usor va este barbatilor sa injositi femeile mai ales cand sunt cu mult deasupra multor barbati.
Layla Awwad la 7 Martie 2008, ora 11:13
esti ignorant Marian :))
Catalin Lascu la 7 Martie 2008, ora 11:38
Mariane, nene, esti in minoritate, au dreptate, ascunde-te !

Dar ai si tu dreptate intr-o privinta, sunt prezentate cam putine, mai sunt multe altele, chiar mai tari dupa parerea mea de barbat cu ceva experienta de management.


Maria Danciu la 7 Martie 2008, ora 11:54
Mareane,esti cumva ruda cu "Evanghelie"?scuza-ma nu vreau sa te jignesc,dar meriti vreo doua vorbe dure...sigur esti singur si oropsit de soarta!!!daca ai fi avut o doamna adevarata langa tine nu afirmai asa ceva despre femei...cred ca esti doar invidios pe succesul nostru.
sper sa vina soarele si pe strada ta!
Chiritoiu Gabriea-Elena la 7 Martie 2008, ora 12:18
Noi am fost si vom fii mai superioare barbatilor prin simplul lucru ca putem face orice,cand vrem...pe cand ei....no comment
Andrei Iftimie la 7 Martie 2008, ora 12:29
Catre dl. Badita...din pacate conduita dumeavoastra este cel putin anacronica daca nu chiar ratacita prin timp si spatiu. Am cunoscut destui straini care au fost dezamagiti de nivelul "inalt" al unor manageri barbati. Personal, promovez si apreciez calitatea muncii si energia depusa in atingerea unui scop anume. Asa ca sintagma "coada tigaii si scutecele" este depasita din toate puntele de vedere - atat social cat si economic. O zi buna!
Cioanta Claudia la 7 Martie 2008, ora 13:33
si ce e rau sa fi la coada tigaii sau sa schimbi scutece?astea sunt ideile preconcepute in vremurile comuniste care nu le permite unora sa progreseze in vita.FELICITARI DOAMNELOR SI MULTA BAFTA CELOR CE VOR URCA IN ANII URMATORI PE PODIUM.
Mihaela Pantea la 7 Martie 2008, ora 16:08
articol cu cel putin o informatie eronata - sefa Bancpost nu este nici singura si nici sefa de banca (din Romania). Presedintele Bancpost este Mihai Bogza, iar Plapcianu este director general, iar ca dansa (adica nr.2 in banca) sunt multe alte doamne bancherite in Romania: Mihaela Popa - CEC, Sorana Baciu - Porsche Bank, Alina Constantinescu - Volksbank, Magda Manea - MKB Romexterra, - Luminita Manolache - Raiffeisen Banca pentru Locuinte si ma opresc aici.
Iar Carmen Radu - CEO Eximbank - este singura presedinta de banca din Romania.
Brateanu Elena-Elisabeta la 16 Martie 2008, ora 09:42
AM o intrebare, ce tot va stresati in a da explicatii ? Un barbat nici nu ar mai trebui sa comenteze cand vede ca o femeie reuseste sa le faca pe toate... Cel putin sa-mi explice domnul care a facut acel comentariu urat, sunt macar 1% barbati care sa nu stie numai sa stea la meci, sau la calculator sau ma rog o alta activitate pentru familia sa? Toti spun ca stiu, ca ei sunt nu stiu cum , cand defapt faptele lor arata cat respect au pentru dansii. Toti cred ca e usor sa le faci pe toate, cand vina vorba sa faca si eu ceva,,,de unde, au scuze ... In locul lor m-as face pitic si nu as mai comenta.
Maier Marius la 16 Martie 2008, ora 11:44
Dle Mihai..... Esti slab. Aceste Doamne trebuie apreciate ca au ajuns acolo. Poate ar fi fost mai interesant pentru tine sa inveti ceva de la ele. De ex. Dna Liliana Solomon a demonstrat cate ceva acolo unde nu se merge pe pile....adica la nemti(sper ca am informatia corect) si pe de alta parte cred ca facut si performanta. Comunicatiile sunt un domeniu foarte dinamic unde un plan se poate scgimba de citeva ori de la lansare pina la finalizare, iar cei ce reusesc sa faca compania sa evolueze, inseamna ca au valoare. Cinste lor !!!
Gabriela Chis la 17 Martie 2008, ora 09:53
ctre Dna Mihaela Pantea:

Aduc o corectie - in cele mentionate mai sus si anume Dl Bogza este Presedintele Consiliului de Administratie al BP, Dna Plapcianu este Presedinte Executiv, iar in traducere in lb engl aceasta functie este cea de CEO.

O zi buna
Ciprian Roibu la 22 Martie 2008, ora 11:09
A inceput deja razboiul sexelor pe aici... Nu suntem toti la fel, nu sunteti toate la fel!!! Din pacate, unii Mareani nu ne fac cinste cu gandirea lor, insa asta inseamna diversitate... Personal, am mai multe colege decat colegi, am o sefa si o sefa a sefei pe care le respect foarte mult, si care reusesc, in mare masura, sa imbine activitatea profesionala cu viata familiala, nu familiaRa cum probabil stii tu Mareane ca se zice...

  Inapoi la articolul Top management la feminin: Sefe peste miliarde de euro

Setari Cookie-uri