Comentarii pe articolul Discutiile cu FMI trezesc guvernantii la realitate: Luam in calcul varianta recesiunii


propunere indecenta

Dumitrache Viorel Adrian la 13 Martie 2009, ora 08:54
daca UE imprumuta FMI cu suma asta, io zic sa le impuna si un plan de restructurare "marca FMI". Ca sa simta pe propria piele cat costa incompetenta.
Nicolaie Ioana la 13 Martie 2009, ora 11:57
Foarte adevarat!
Pavel Marius la 13 Martie 2009, ora 15:56
Chiar aveti impresia ca cineva se gindeste la binele tarii asteia si al oamenilor amariti din ea? Eu am impresia ca dimpotriva! Nu se gindesc decit cum sa faca o afacere si daca acum propovaduiesc un acord cu FMI, nu pot sa nu ma gindesc decit la un comision (mic sau nu) si la dorinta expresa a lui Base de a avea niste bani la indemina,cu care sa indulceasca cit de mult posibil viata pina la alegeri,sa se realeaga,si dupa aia,stiti: "Iarna nu-i ca vara!" De altfel,daca nu gresesc,zilele astea s-a exprimat ceva de genul ca :"ideal ar fi ca rambursarea imprumutului de la FMI sa inceapa peste vreo 5 ani".
Adica exact dupa ce i-ar expira lui si al 2-lea mandat,astfel incit peste vreo 6 ani ar putea zice: "e ,ati trait bine cit am fost eu presedinte si uite ce rau o duceti cu astia!" , indiferent cine i-ar lua locul!!!
Grijincu Dragos la 14 Martie 2009, ora 08:31
Oricum anul asta eu cred ca ar trebui sa ia un calcul o recesiune de -5-6% daca vor sa fie realisti. Parca au ochelari de cal si nu vad ca intreprinderile dau faliment pe scara larga iar fabricile se inchid. Tre' sa vina FMI ul sa le deschida ochii! Daca rambursarea banilor imprumutati de la FMI se va face cu perioada de gratie va fi rau peste un madat de presedinte. Cel care va castiga acum urmatorul mandat "cheltuie" iar cel ce va veni dupa el "plateste". pe lumea asta totul se plateste mai devreme sau mai taziu ... chiar si greselile astea cu imprumuturile ... te bucuri acum dar platesti cu varf si indesat peste 4-5 ani ... asa ca dupa parerea mea criza o sa tina vreo 5-6 ani in Romania. Sa traiti bine!
Grijincu Dragos la 8 Iulie 2009, ora 21:15
Mai tineti minte ce nivel de recesiune prognozam pe 14 martie 2009 ? uitati-va la comentariul meu de atunci si comparati cu ce este acum. Am avut dreptate sau nu ? :))

  Inapoi la articolul Discutiile cu FMI trezesc guvernantii la realitate: Luam in calcul varianta recesiunii

Setari Cookie-uri