Comentarii pe articolul ANRP a primit de la Finante doar 2,6% din necesarul pentru acest an


dosare nerezolvate

Liliana Schinteie la 13 Martie 2009, ora 11:12
ANRP, are obiective privind prorietatea dar sunt numai pe hirtie, am dosar la ei de 2 ani si nici macar nu a fost verificat. Exista o politica de a tergiversa rezolvarea dosarelor pentru a nu restitui proprietatile, probabil se crede ca daca moare proprietarul statul roman este in cistig.
Din pacate indiferent cit de competent ar fi cel de la conducerea acestei institutii sunt numai interesele meschine ale statului roman care nu renunta la ideile sale comuniste.
Stiti dvs o rezolvare, sau trebuie sa decida justitia in instanta?
cu stima
Gligor Monica la 5 Iunie 2009, ora 11:41
As vre sa stiu ce se intimpla cu solutionarea dosarelorde retrocedare (despagubire) privin legea 10/2001.Mama mea are dosarul in asteptare de cativa ani la bucuresti dar are o varsta inaintata ,vreau sa stiu in cazul unui deces copii ei pot beneficia de aceata despagubire?si daca da ce trebuie facut?
Lavinia la 20 Iulie 2009, ora 08:17
am dosar la anrp de 2 ani dupa ce la -m depus prima data dosarul s-a ratacit,am fost nevoita sa fac documentatia din nou,am asteptat iar un an sa fie dat la un consilier. credeti ca e normal ce se intimpla cu noi ,si cu proprietati luate si cu dosare in asteptare?
Simion Gabriela la 24 August 2009, ora 08:38
mama mea are dosarul pentru depagubire din 2001 depus. si nici acum nu am primit banii pe despagubire.ne-au spus ca e aprobat sa asteptam decizia acasa. si nu s-a intamplat nimic. ce putem face?

  Inapoi la articolul ANRP a primit de la Finante doar 2,6% din necesarul pentru acest an

Setari Cookie-uri