Comentarii pe articolul PricewaterhouseCoopers: Criza financiara franeaza investitiile straine in Romania


Investment grade?!!

Maria la 18 Martie 2009, ora 11:27
Stimate Domn Emilian Radu,

De ce sunteti asa convingator in a accepta "investment grade" oferit de GURU care mai pina citeva luni in spate dadeau AAAA la bombele si putreziciunile din SUA. Pe ce planeta traiti?

Sau asat face parte din politica PWC unde totul este doar imagine fara substanta.... Vorba Dvs- stampila si numele conteaza... si uite asa 3/4 din personalul PWC intreaba: care este durata de amortizare a terenurilor; de ce cheltuiala nu este intotdeauna o plata.... si late perle ale auditorilor. RUSINICA,
Bucur Cornel la 18 Martie 2009, ora 13:13
Domnule Emilian Radu,

Sunteti chiar atat de convins de puterea acestui ,, investment grade"ca mijloc de masura ?Sau este doar un mijloc de presiune asupra guvernelor ?
Nu trebuie sa-mi raspundeti neaparat atata timp cat si PWC face parte din acest sistem al baietilor smecheri cu gulere albe!
Uitati-va la economiile ce primeau multi de A si multe plusuri , vedeti ce se intampla cu ele astazi si puneti-va problema de ce tocmai de la ,, premianti" a pornit aceasta criza financiara si cine are interes sa o globalizeze!

Pacat ca unii se fac ca nu vad , iar altii trebuie sa se faca ca nu vad!
Ivan Mihai la 18 Martie 2009, ora 13:35
De ce cred ca ar fi cam peste tot la fel cu acest tip de companii?
Am lucrat cu firme similare PWC. La una am aflat ca seful avea meseria de baza instructor auto iar specialistul nr. 1 avea la baza studii aprofundate de zootehnie.
Domeniu.. ..investitii in constructii.

PWC a uitat ca in anii 90 a fost manerul cutitului care a taiat valoarea economiei romanesti ajutand la cumpararea pe nimic a ceea ce exista?
Nu va mai uitati in gura celor care dau note. Puneti-va intrebarea cine le-a cerut sa faca asta pentru ca ei nu misca nimic fara sa fie platiti.

Leul se poate intarii numai cu investitii care sunt profitabile si care lasa profitul in Romania. Credeti-ma ca este singura solutie.
Nu stiu de ce nu spunem raspicat acest lucru.

Mihai Ivan
Badea Catalin la 19 Martie 2009, ora 06:56
Bravo Domnilor,

Ma alatur Dvs. privind informatiile prezentate in comentarii.

Catalin

  Inapoi la articolul PricewaterhouseCoopers: Criza financiara franeaza investitiile straine in Romania

Setari Cookie-uri