Comentarii pe articolul PricewaterhouseCoopers: Criza financiara franeaza investitiile straine in Romania


oare?

Pieptu Adrian la 20 Martie 2009, ora 13:08
Stimate d-le Radu. Oare chiar stiti ce vorbiti? Conform celor declarate ieri de Vergil Voineag, directorul inst. national de statstica, nivelul investitiilor straine directe in ian 2009, a fost daca retin bine, cca 900 mil euro. cu putin mai mare decat cele din ian. 2008. Deci in flagranta contradictie cu cele afirmate de dv. Cred ca inainte sa va dati cu parerea ar fi bine sa va documentati. Asa ar face orice profesionist. N-am luat de bune cele scris de dv pt ca intamplator ieri am vizionat la tv conferinta de presa a d-lui Voineag si am fost f intrigat de titlul articolului.
Probabil ca putini au retinut aspectul acesta in flagranta contradictie cu apocaliptica criza care ne paste. Eu l-am retinut si-mi permit sa va contrazic. La fel, nici situatia somajului in Romania nu este atat de ingrijoratoare pe cat se vehiculeaza in presa. Daca Romania trebuie musai scoasa total neperformanta si inadatorata pe ani buni de-acum incolo spuneti asa. dar macar fiti atenti la nuante. Unii dintre noi suntem atenti la detalii.

  Inapoi la articolul PricewaterhouseCoopers: Criza financiara franeaza investitiile straine in Romania

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile