Comentarii pe articolul FMI insista pe o scadere a economiei Romaniei cu 4%


razboi economic

Radu Manuela la 23 Martie 2009, ora 15:38
am depasit de mult era razboaielor cu pusca si pistolul in mana , este clar ca ne aflam in era razboiului economic financiar... din cauza globalizarii excesive putem spune ca este mondial.
Radulescu Viorel la 23 Martie 2009, ora 16:19
Da, am inteles; nu inteleg de ce se ,,baga'' D.Costin, care-i problema lui?!
Teodora Carmen la 23 Martie 2009, ora 16:34
Analizind situatia economico-financiara din prisma de investor si Manager ,mi se pare foarte realista aceasta analiza.Pina acum ne-am bazat pe situatiile si analizele care ne-au fost date de Statul Roman care s-au dovedit a fii incorecte.Romania nu a luat nici o masura anti-criza.Acum este prea tirziu.Multi investori incercam sa ne orientam spre alte piete est europene .
Costel Lungu la 23 Martie 2009, ora 19:06
investitor si Manager...roman!

pai cand ati castigat cu statul roman a fost minunat...acum cand chiar trebuie sa suportati riscul...,,ne orientam spre alte piete est europene"...adica Bulgaria!

Ramses Luk la 23 Martie 2009, ora 22:24
O sa ajungem ca Letonia sau care mama draku de tara fosta comunista care i-a cerut lui Abramovici sa vina sa-i cumpere ca nu mai reusesc sa faca nimic cu economia , ei unde esti tu Ceausescu-le sa-i vezi cum ne furara tara ca atunci cand te executara eram zero la datorii si acum avem 70 de miliarde cu astia de nii dau acuma,sa traiesti democratie si ai sa mai ingropi multi Ceausesti numai ca numai prea sunt.
Lungu Laurentiu la 24 Martie 2009, ora 14:38
Pentru doamna Teodora Carmen!
Va sugerez sa invatati sau sa reinvatati limba romana, deasemenea va doresc cale batuta spre alte piete est-europene si sedere eterna acolo, doamna "investor". De investitori agramati si cu talent economic porcin, si nu ma refer la cresterea porcilor :))), nu avem nevoie. Multa caldura ! (sper sa intelegi urarea).
Teodora-Carmen la 28 Martie 2009, ora 17:50
Pt. domnul Laurentiu Lungul !
Poate chiar aici este problema Romaniei,in loc de economistii analizele si statisticile sunt facute de lingvistii sau philologii.Total fals.Domeniul meu este techik,
1+1=2 pentru d-voastra +2,5%=-4%(-6%).Nu am facut scoala in Romania dar matematica si fizica care am studiat este universala.De aceea ar fi de preferat ca konomii sa studieze economia si nu gramatica.Cit despre alta locatie est-europeana, nu este vorba de frica .Problema este neincrederea si CORUPTIA!!!
Lungu Laurentiu la 31 Martie 2009, ora 00:50
Pt d-na Teodora Carmen!

Stimata doamna, sunt inginer constructor si sunt mandru ca imbecila facultate de constructii nu a reusit sa-mi stearga creierii suficient de mult incat sa imi justific incapacitatea de a ma exprima corect ascunzandu-ma in spatele stiintelor exacte. Un fizician, un matematician sau economist nu trebuie sa stie sa scrie corect? In regula, poate ca nu trebuie sa cunoasca ce e un verb intranzitiv, asa cum un filolog nu trebuie sa stie sa rezolve integrale, dar regula de 3 simpla ar trebui sa o stie, e de bun simt. Va rog frumos, pentru binele acestei tari, parasiti-ne, plecati cat mai departe, eventual luati-va si partenerii de afaceri, caci cine se aseamana se aduna. De preferat sa va intoarceti in locul unde ati facut scoala, acolo unde economistii nu trebuie sa studieze gramatica si care conjuga fara sa clipeasca verbul "a ploua"!
Ari la 28 Iunie 2010, ora 17:06
noi romanii suntem toti niste destepti, avem raspuns la toate intrebarile si suntem foarte descurcareti (aud foarte des ca mai descurcareti chiar si decat nemtii sau englezii)...!!! foarte,foarte luminati...!!! de aceea si suntem in situatia de fata...pentru ca ne dam ceea ce nu suntem si discutam despre lucruri despre care habar nu avem (ne dam cu parerea) si nici nu o sa avem habar vreodata, in stilul asta.inca nu meritam ceea ce am vrea noi.

  Inapoi la articolul FMI insista pe o scadere a economiei Romaniei cu 4%

Setari Cookie-uri