Comentarii pe articolul Care romani cunosc cel mai bine sistemul pensiilor private


Care romani cunosc cel mai bine sistemul de pensii private

Lidia Dumitrescu la 13 Septembrie 2007, ora 14:57
Care romani cunosc cel mai bine sistemul de pensii private
Informatii clare si concrete in legatura cu pilonul 2 si 3 nu au cum sa dea agentii de marketing care au fost instruiti 2 - 3 ore!
La nici o intrebare pusa de mine agentul nu a stiut sa raspunda!In afara de informatiile de la TV ,ei nu stiu nimic in plus!Este o confuzie generala in randul oamenilor!!Nu poti deveni expert in nici un domeniu in 3 ore!!Cu atat mai mult ,bine pregatit pentru o lege care s-a modificat de ff multe ori in acest an ,si care sigur se va mai modifica pana la sfarsitul anului!!Jumatate din agentii care m-au contactat nici nu stiau care este numarul legii pe care o promovau,dovada ca nu au avut curiozitatea sa citeasca macar titlul!!
Si cea mai mare greseala este aceea ca se promoveaza notiunea de "PENSII PRIVATE "intr-un sistem controlat de statul roman!Sunt pensii publice administrate privat!!!!In nici un caz pensii private!! Privat inseamna "al meu"!Intr-o ecuatie in care exista "STAT" nu se poate discuta de "PRIVAT"!Si mai mult.....nu se poate discuta de castiguri!!Este cert un sistem mult mai bun decat actualul sistem!!Dar ca orice sistem nou,este promovat extrem de ...gresit!!Si cu oameni nepregatiti!!
Mai sunt fff.multe de discutat pe aceasta tema !

  Inapoi la articolul Care romani cunosc cel mai bine sistemul pensiilor private

Setari Cookie-uri