Comentarii pe articolul Primii bani de la FMI vin in luna mai


Imprumut!

Valentin Stroia la 25 Martie 2009, ora 09:06
Pentru acest pas nu mai exista cale de intoarcere! Am fi taxati ca neseriosi, cel putin, iar din punct de vedere financiar, nu avem nici acum o imagine corecta a situatiei din Romania, deci nu stim cat este de necesar imprumutul! Spun aceasta deoarece domnul Presedinte afirma ca imprumutul NU ESTE NECESAR, dar se aplica pentru a-l accesa intrucat se constituie in centura ( de salvare, de castitate...). Asta inseamna ca vom plati al dracului de multi bani ca dobanzi, sau al dracului de multi bani ca penalitati daca nu tragem sumele imprumutate! Propun o solutie onorabila si echitabila pentru a usura povara rambursarii acestui imprumut fabulos: RECUPERAREA TUTUROR SUMELOR DE BANI CASTIGATE IN MOD NECINSTIT (FRAUDULOS) DE PERSOANE FIZICE / JURIDICE DIN 1990 PANA IN PREZENT DIN AFACERILE CU STATUL ROMAN, DIN CAPUSAREA INTREPRINDERILOR DE STAT, DE LA CEI CARE CUMPARA IEFTIN DE LA STAT SI VAND SCUMP TOT STATULUI SAU CETATENILOR ETC. Sunt sigur ca sumele recuperate ar permite Romaniei nu sa iasa din asazisa criza mondiala dar, fara gluma, ar putea sa si imprumute bani (care sunt asa de scumpi)! Ce parere aveti de un referendum pe aceasta tema?!
Pascu Maria Cristina la 25 Martie 2009, ora 11:48
da, idealista propunerea ta, si cine crezi ca a rtrebui sa op uan in aplicare, din moment ce toti sunt bagati in chestii de genul asta.

prin imprumutul asta am intrat in randul tarilor din Lumea a Treia care nu si pot plati datoria externa, din cauza dobanzilor prea mari si din cauza situatiei comerciale, economice etc.care i-a fost IMPUSE de FMI, mai devreme sau mai tarziu. sa nu uitam cine are cuota principala din cadrul FMI :SUA, fara de care nici o decizie nu poate fi luata, pentru ca nu s-ar ajunge la procetajul minimul cerut.

si le mai si multumim pentru asta.......Romania...cam atat

  Inapoi la articolul Primii bani de la FMI vin in luna mai

Setari Cookie-uri