Comentarii pe articolul Inchirierea cu optiune de cumparare - Avantaje si dezavantaje


wow

-- Ela la 25 Martie 2009, ora 15:09
chirie de 8000 de lei pe luna ???
pe ce lume traiesc unii .. .cine isi permite sa plateasca asa de mult pe chirire garantat primeste si credit pentru care rata este undeva la jumatatea acestei sume pe 10 ani si cu dobanzi mari de nevoi personale.
iar cei care isi permit dar nu primesc credit inseamna ca au furat destul incat sa nu le doara de banii aruncati pe fereastra
Olteanu Vasile la 25 Martie 2009, ora 16:04
Era clar ca trebuie sa fie o smecherie la mijloc.E PLINA TARA ASTA NUMAI DE TEPARI.Chiar numai sa fii hot poti trai in tarab asta blestemata.
Albinita Marius la 26 Martie 2009, ora 13:49
Cand in medie se castiga in Romania 270-350 de euro, aceste preturi si "facilitati" sunt fanteziste in 1 an si 1/2 real estate nu v-a mai exista in Romania, vor fi falimentari toti. Adica si-au tras-o singuri cand au inceput specula asta nesimtita
Pop Gabi la 29 Martie 2009, ora 18:12
Cu siguranta ca este TEAPA ! Dreptul de preemptiune in situatia achitarii unei chirii la un imobil ( teren sau locuinta ) intervine dupa achitarea neintrerupt a 5 ani de chirie ( Conform Codului Civil ) si nu dupa 4 ani . De drept , proprietarul este obligat sa vanda chiriasului in aceste conditii cu obligatia revizuirii costului imobilului ( adica a scaderii perioadei de plata) - iar in caz de neintelefere - prin instanta cu hotarare jud.!!!!! ..... Dar mai este un aspect important ........contractul de inchiriere prin care se transmite juridic dreptul de folosinta trebuie OBLIGATORIU inregistrat la CARTEA FUNCIARA a imobilului , contractul deasemenea trebuie inregistrat la notar care este obligat de drept sa inregistreze la cartea funciara aceste drept ......de folosinta ( asa cum este prevazut si in legea chiriasului .....pentru o perioada mai mare de 3 ani ....se inregistreaza la cartea funciara ) . Astfel , aveti certitudinea ca dreptul de preemptiune VA APARTINE EXCLUSIV !!!! si puteti actiona in instanta pe vanzator pentru neandeplinirea obligatiei contractuale . ....MARE ATENTIE !!!!!

  Inapoi la articolul Inchirierea cu optiune de cumparare - Avantaje si dezavantaje

Setari Cookie-uri