Comentarii pe articolul Microjobs, primul serviciu de joburi prin Twitter din Romania


Mai bine microjob

Gheorghe Giurgiu la 26 Martie 2009, ora 16:43
Sigur, e foarte bine venit si acest loc unde vom putea posta cererile si unde vom putea intalni si oferta cu locuri de munca.
Totusi cred ca tinerii sau cei care in perioada urmatoare isi vor pierde locurile de munca asteapta ceva mai mult .
Astepta joburi concrete si reale nu anunturi virtuale.
Cred ca ar fi mult mai bine daca li s-ar oferi microjoburi. Fiecare sa fie pus sa spune ce stie sa faca si sa fie invatat cum sa se apuce de treaba.
Exista deja legi care reglementeaza acest lucru , insa multi se sperie sa inceapa sa aiba propriul job . Aici trebuie actionat.
Aratati ca fiecare dintre noi poate avea acest microjob, care sa fie al lui si sa nu mai astepte ca cineva sa-l angajeze.
Un exemplu as vrea sa va mai dau. Am vrut sa-mi cumpar zilele trecute un produs pe care l-am vazut intr-o reclama . Am intrat pe net si am vazut care sunt preturile la supermaket , sau la firmele mari.Am cautat inca 5 minute si am gasit un ofertant care imi punea la dispozitie produsul respectiv cu o reducere de 20 %. Am sunat , m-am intalnit si am cumparat produsul.
Cel care mi l-a vandut era un om de afaceri care avea un microjob, cu acte in regula. Deci iata ca se poate, atunci cand vrei neaparat sa muncesti , sa faci cu placere exact ceea ce te pricepi mai bine.



  Inapoi la articolul Microjobs, primul serviciu de joburi prin Twitter din Romania

Setari Cookie-uri