Comentarii pe articolul Proiectul Dambovita Center a fost aprobat de consilierii Capitalei


orientali

Gogu la 31 Martie 2009, ora 08:37
Dezvoltatori sunt evrei si turci; vreti rigurozitate englezeasca sau nemteasca?! Suntem la portile Orientului, amalgamul de zgirie-nori cu roti de circ este specific pt o anumita cultura ! Aveti rabdare totusi ca nu vor avea bani pt toate investitiile si nu vor face decat roata, fantana si un spatiu copmercial; adica bani imediat, cat mai multi si spatii care se pot revinde imediat si fara alte cheltuieli!
Georgewww la 31 Martie 2009, ora 16:00
De geaba l-au aprobat .. daca era prin 2002-2007 dar acum ..trebui sa fii tampit sa investesti in asa ceva .Pai astia nu vad ce se intampla pe piata imobiliara de la noi si la foamea care o sa vina ..
Ivan Daniel la 1 Aprilie 2009, ora 11:49
din contra eu cred ca gandesc in perespectiva... In 2-3 ani situatia nu va mai fi la fel de dezastroasa ca acum!
Ion la 1 Aprilie 2009, ora 15:22
Intr adevar o investitie straina in tara noastra de mare anvergura.

Din reportajele tv observam numai un grup de oameni pusi pe scandal ce injura in stanga si dreapta pe toata lumea fara nici un pic de jena sau respect.

Cineva care nu are habar de subiectul asta ce poate crede in afara de faptul ca nisthe nebuni sunt nesimtiti si fac scandal intr o institutie publica.

La fel s a intamplat si cu legea aia pentru cainii vagabonzi. ... au mers in parlament si au inceput sa urle pana parlamentarii au aprobat legea.

In concluzie in tara noastra primeaza legea pumnului in gura. Cine are mai mult tupeu face scandal. Uite ca de data asta nu s a mai intamplat asa.

  Inapoi la articolul Proiectul Dambovita Center a fost aprobat de consilierii Capitalei

Setari Cookie-uri