Comentarii pe articolul IMM-urile, in criza: 10 solutii de salvare


Popularii europeni

Serban Florin Graur la 31 Martie 2009, ora 14:59
D-ol. Milut tocmai dumneata, care ca sef si pe la PNT-CD, esti mai in tema cu perceptele popularilor din UE, declari ca te-ai dus cu afacerile in Bulgaria?!
Pai nu tot popularii dumitale si ai lui Basescu "ne-au convins" sa ne indatoram si sa platim, noi romanii, datoriile ce le-au facut ei la bancile din Romania, cand ne-au facut hatarul sa ne cumpere(privatizeze) intreprinderile, ca altfel NU ne primeau in UE?
Nicolau Nicoleta la 31 Martie 2009, ora 21:38
suntem vai de capul nostru si dupa toate astea garda ,fiscul,protectia consumatorului,impozitul pe facturile neancasate,tva pe facturile neancasate,ne trag in jos ajungand din oameni de afaceri cersetori ! sunt f. curioasa ce se va intampla cu noi micii intreprinzatori? vom pleca negresit in alte tari ,acolo unde suntem apreciati pentru efortul nostru de a ne ridica nivelul de trai.Aici daca vrei sa ai putin mai mult iti da in cap din fasa!
sunt oare nebuna ?sau asa vor EI ?sa ne comportam ca niste oameni care si+au pierdut speranta ...poate ne vor inrobi pe vecie ...cersetori in propria tara!

  Inapoi la articolul IMM-urile, in criza: 10 solutii de salvare

Setari Cookie-uri