Comentarii pe articolul 27.000 de euro pentru doua zile de training experimental


27.000 Euro pentru o instruire despre care "nu putem spune ca are rezultatele dorite"

Catalina Amihaiesi la 12 Martie 2008, ora 21:35
27.000 Euro pentru o instruire despre care "nu putem spune ca are rezultatele dorite"


Piata training-ului s-a diversificat simtitor in ultimii ani in Romania, cei care furnizeaza acest gen de servicii, fie ele experientiale sau de alt fel, crescand atat ca si numar cat si ca nivel al complexitatii limbajului folosit. Nu mai vorbim de indicatii, vorbim de "guideline-uri", nu mai auzim de competente, ci de "skills-uri", iar daca nu rostesti cel putin o data la doua fraze cuvantul "trainer" sau "background" chiar apartii unei generatii demult apuse de care parca nimeni nu mai vrea sa stie.
Iar toate acestea au un pret, bineinteles si asta in Euro, sa se potriveasca in decor.

Intrebarea mea este una simpla: daca tot am adoptat stilul, limbajul, preturile celor din afara, cand se preconizeaza sa adoptam si metodele lor de analiza a nevoii de instruire, metodele lor de evaluare a rezultatelor?

Da, piata nu este educata, insa atentie, domnilor: chiar si un manager caruia nu ii pasa ar putea sa ridice o spranceana cand in acelasi paragraf vorbim de o suma mare de bani, de un program de instruire si de faptul ca o data ce am sters-o din companie lucrurile vor reintra "in normal", iar noi nu avem instrumente care sa testeze modalitatea in care ne-am facut treaba.

  Inapoi la articolul 27.000 de euro pentru doua zile de training experimental

Setari Cookie-uri