Comentarii pe articolul Compania KPMG, acuzata ca ar fi generat falimentul unui creditor ipotecar


a fost odata "big six"

Marius Maxim la 2 Aprilie 2009, ora 14:30
... adica sase mari auditori la nivel mondial a caror probitate era in afara oricaror dubii, ceea ce ilustreaza puterea de influenta a brandului.

dupa prabusirea rusinoasa a liderului arthur andersen, au ramas big four, fiindca doi dintre cei big five ramasi au fuzionat de frica sa nu se compromita si ei.

dupa ce se ascunde si kpmg, vor ramane, probabil, big three, care, nici ei nu se simt prea bine, dupa cum isi fac treaba de consultanti si auditori

cine mai are incredere oarba in marile branduri? globalizarea are si efecte secundare, nu doar avantaje
Uifalean Roberta-Olivia la 2 Aprilie 2009, ora 22:54
Ce te face sa crezi ca nu isi fac treaba bine? Ai avut de a face cu acesti auditori de ii consideri atat de incompetenti?
Daca da da un exemplu clar nu acuza ca asa iti vine tie
Marius Maxim la 3 Aprilie 2009, ora 12:58
nu-i consider incompetenti si nu iti dau eu exemple, avem aici un articol graitor si poti gasi exemple si in alte cazuri. personal am avut de a face (in calitate de client si de de colaborator) si am fost foarte dezamagit de calitatea prestatiei in raport cu tarifele practicate.

te rog sa iei acest comentariu ca pe un testimonial din partea unui client. evident ca nu o sa-ti dau exemplu fiind vorba de confidentialitate, dar, daca esti cumva angajata la una dintre aceste firme, te asigur ca opinia mea nu priveste pe toti angajatii si in toate compartimentele.

discutia e lunga si nu e locul aici sa o purtam. poate in alt cadru, cu placere.

  Inapoi la articolul Compania KPMG, acuzata ca ar fi generat falimentul unui creditor ipotecar

Setari Cookie-uri