Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


condamnare

Maria Victoria Balaj Marcu la 5 Aprilie 2009, ora 10:08
dar cum ramine cu dezvoltarea acestor firme, care nu ascund in spate imperii financiare ? cei al caror venit este strict dintr-o astfel de afacere chiar vor fi ucisi, nici someri indemnizati nu vor putea fi ! platesti taxe locale pt autorizatii, din cind in cind cite o amenda ,aprovizionarea o faci cu bani-acciza din combustibil, taxa de drum, taxa radio tv (cea mai mare porcarie posibila), timpul alocat desfasurarii afacerii este de multe ori mult mai mare decit cel legal.

intr-adevar sint extrem de multe imperii financiare cu diverse obicete de activitate care din dorinta de a eluda statul au creat o afacere care maninca bani, au deschis un birou de consultanta imobiliara, un restaurant sau orice altceva unde se pot pierde bani .

cred ca aici tebuia implementata ideea unui impozit ,in afacerile mamut care intr-adevar se sustrag platilor la stat.(ca doar orice act financiar de la astfel de firme sint clar vazute si studiate de organele in drept , ex. firma de prelucrare forestiera sau metalurgica sau confectii sau orice altceva care detine SI un restaurant.PROFITUL DIN PRIMA ACTIVITATE SE SCURGE IN A DOUA PRECUM O APA LINA SI CURATA SI UNDEVA CU ATITA SCURGERE IZVORUL (APEI) BANILOR ESTE CONSTANT INSA CURSUL APEI (BANILOR) SE PIERDE. la acestia trebuia impus impozitul forfetar si trebuia impusa o suma mult mai mare.Astfel incit sa cei care au singura sursa de supravietuire, un singur cod CAEN, sa fie stimulati in dezvoltare nu stimulati spre faliment.

Personal sint dezgustata de marea gindire a domnului ministru ,Am deschis firma in urma cu 5 ani cu un minim de bani, cu o pasiune extraordinara si cu sacrificii enorme (imi vedeam copilul doar seara dormind si duminica ani intregi, am ajuns la un nivel bun cu recunoastere pe plan local si national, am dezvoltat afacerea ,am platit impozite si taxe diverse, tva (la un moment dat numarasem 78 de taxe platite catre stat si autoritati locale, acum am identificat-o pe cea de-a 79-a: "taxa radio-tv" (desi vad tv doar cind il sterg de praf uneori cind mai am timp pt casa). Dar vine ea si cea de-a 80-a!!!!!

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Setari Cookie-uri