Comentarii pe articolul Atitudinea agentilor imobiliari - Unde s-a gresit si ce trebuie schimbat


Tranzactiile agentilor imobiliari

Ciprian Stelian la 6 Aprilie 2009, ora 08:28
In Bacau acum' 4 luni erau apartamente cu 35000 euro, acum in aprilie aceleasi apartamente la pretul de 16-22000 euro .Anul viitor o sa le cumparam cu 5000 euro pentru ca nu o sa-si permita nimeni sa tina mai mult de doua apartamente din cauza taxelor.Greaseala agentilor imobiliari e ca la o tranzactie au castigat si 20-30.000 euro .
Berlogea Gigi la 6 Aprilie 2009, ora 09:04
asta este parerea ta,si greseala lor,nu contest acest lucru dar un agent imobiliar bun isi doreste castiguri constante nu ,,tunuri" imobiliare,prefer sa castig mai putin dar constant.multi neaveniti au lucrat in aceasta bransa au spart piata,ca fac ei si dreg dar habar nu aveau ce fac,au aruncat pe piata fel si fel de preturi negandindu-se la faptul ca urcarea preturilor va duce la o putere de cumparare mai mica.acum 10 ani cand am intrat intr-o societate imobiliara un apartament 2 camere intr-o zona buna a orasului era in jurul sumei de 12000-20000 dolari,acum acelasi acelasi apartament in acelasi bloc si acceasi zona este 65000euro fara sa i se faca nimic.o sa vina raspunsul ca asa a dictat piata,dar care piata?inteleg sa aiba pret constructiile noi si de o factura deosebita,si acelea in limita bunului simt dar noi generalizam.asta este santem romani si asta ne ocupa tot timpul.
Mataranga Gheorghe la 14 Aprilie 2009, ora 00:02
Daca romanul are bani si plateste, de ce sa nu "mananca si gura la agenti". Mai ales ca "e loc". Cum poate poporul acesta sa nu invete nimic din experienta lui, ca de sfaturile altora, din mandrie fudula prosteasca, n-a intels niciodata nimic...?

  Inapoi la articolul Atitudinea agentilor imobiliari - Unde s-a gresit si ce trebuie schimbat

Setari Cookie-uri