Comentarii pe articolul Patronatele: Firmele cu afaceri anuale sub 15.000 de euro ar trebui scutite de impozitul forfetar


impozitul forfetar

Mihaela Barta la 7 Aprilie 2009, ora 15:27
In sfarsit se fac auzite patronatele.Forte buna cerinta lor de a se aplica diferentiat in functie de cifra de afaceri,tineti-va tare la negocieri.Este nevoie si de noi,chemati-ne si vom veni.Avem dreptul la asta,este un drept democratic.Si foarte corect si legat de pierderea consecutiva,una e sa ia pierdere un an si alta e sa ai pierdere ca mod de viata la societatii.Acolo e clar altceva.
v55 la 10 Aprilie 2009, ora 21:01
sint primele informatii pe care le citesc si de fapt sint in totalitate de acod cu ele cu toate ca mie personal nu-mi cade bine ( sotia mea este in aceasta situatie cu un PFA care nu a fost niciodata in pierdere dar impozitul la stat era absolut simbolic dar stiu sigur ca se poate aplica aceasta ordonanta. Singurul comentariu ar fi ca suma este totusi cam mare. Stie cineva daca se mai aplica plata esalonata pe tot parcursul anului????
Mihaela Barta la 3 Iulie 2009, ora 19:29
PFA nu intra sub incidenta impozitului forfetar.
Mihaela Cheregi la 15 Februarie 2011, ora 12:33
Eu am o firma pe care am suspendat-o, n-am avut activitate nici macar o zi, totusi am fost obligata sa platesc 180 de lei impozit pe profit, de unde profit daca n-a realizat nimic? Pana cand vom mai fi taxati?

  Inapoi la articolul Patronatele: Firmele cu afaceri anuale sub 15.000 de euro ar trebui scutite de impozitul forfetar

Setari Cookie-uri