Comentarii pe articolul Topul activitatilor pentru care este folosit Internetul in Romania


O gluma buna!

Radutoiu Mioara Georgiana la 8 Aprilie 2009, ora 00:47
80% download-restul hi5-messenger si ce-o mai f i!
Tranzactii financiare 20%????????
Va faceti de ris!!!!!
Cine a platiti studiul....R.D.S sau ROMTELECOM(ati vazut ultima reclama..cu avionul,faceau tranzactiiiiiii,la greu)?????
Diaconescu Cristina la 8 Aprilie 2009, ora 10:45
Stimata doamna, gresiti amarnic !Nu stiu exact ce imagine de ansamblu, sau cat de documentata este, despre ceea ce fac tinerii pe internet. Dincolo de aspectele, reale de altfel, pe care le mentionati, nu uitati cateva lucruri. Canada, prin programul lor de emigrare au acceptat multe dosare pentru interviuri in special pentru capacitatile tehnice ale romanilor. America a avut Loteria Vizelor, la un moment dat. Se insela amarnic acela care credea ca este vorba de o loterie. S-au ales doar romanii foarte bine pregatiti si, in mare parte, aceia care aveau abilitati in informatica. In Europa sunt multi programatori romani, deoarece in a[proape toate tarile orice sistem e informatizat, inclusiv cel administrativ, care la noi e cel mai deficitar. Credeti-ma, sunt destui tineri care nu stau numai pe hi5, si acestia si reusesc sa aiba un job bun.Incercati sa va largiti orizontul si sa vedeti dincolo de imediat! Iar daca va supara copilul dumneavoastra ca sta prea mult pe hi5, ...hm..nu e vina lui!
Ana la 8 Aprilie 2009, ora 12:44
Nu sunt de acord cu tine. :)) Consider ca 100% folosesc "netu" pentru download, si aditional intra pe site-uri cum este HI5 si stau pe messenger. Singurul motiv pentru care ei nu recunosc asta in sondaje este frica. Nu au incredere ca li-i se respecta confidentialitatea si au cam aparut si la noi legi in care piratarea este pedepsita.

  Inapoi la articolul Topul activitatilor pentru care este folosit Internetul in Romania

Setari Cookie-uri