Comentarii pe articolul De ce scade apetitul romanilor pentru pensiile facultative?


un vis bine vandut

Rad Veronica la 8 Aprilie 2009, ora 20:39
Probabil ca romanii in sfarsit realizeaza ce sunt de fapt pensiile facultative si asigurarile de viata cu acumulare de capital, sau investitionale.
Publicati niste date care sa demonstreze ca cei care cotizeaza vor castiga ceva, dupa cei 10-20-30 ani si atunci mai discutati si va faceti planuri.
Cand politica hotaraste ca omul trebuie sa lucreze pana-n ultima clipa si sa mearga la cimitir apoi, pentru ce-i mai trebuie pensie privata sau facultativa. Cand la noi totul se transforma in fapte , acte de solidaritate sau fonduri, ca nu beneficiezi de nimic, nici de sanatate, nici de pensie din banii platiti de tine despre ce apetit vorbiti voi.
Cand taxele voastre de administrare sunt exagerate, ca de aveti costuri mari, salarii mari, masini scumpe, comisioane exagerate pe care nimeni nu le stie. Cand e castig e al vostru, cand e pierdere trebuie suportata de cei care platesc, caci asa e la noi, nu se garanteaza nimic, nici macar rata inflatiei, care a inregistrat o perioada cote alarmante , apoi s-a mai calmat, dar conturile clientilor se golesc, ca de sunt costuri fixe si variabile. Comisia de asigurari respunde ca tu ca asigurat ti-ai asumat totul , caci ai fost informat , nu.
As vrea sa cunosc o singura persoana care a investit in asa ceva si a fost multumita ca a castigat.
Celor care intentioneaza sa cumpere asa ceva le pot spune sa fie foarte atenti si sa ceara toate informatiile in scris, nu vorbe si sa-si asume raspunderea cel care-i comunica si apoi sa faca pasul. Puneti-va banii in fiecare luna banii la banca si la cea mai mica dobanda, cea de refinantare a BNR si la pensie,veti avea ceva, decat nimic.Sau investiti in titluri garantate de stat, desi si acesta e falimentar, mai ales dupa toate creditele contractate, bani pe care-i va utiliza pe salarii, pensii de sute de mil s.a.m.d. Ei au legi votate, deci e legal, e moral, cel care plateste n-are nicio lege care sa-i garanteze ceva.
Asa ca nu visati sa calatoriti la pensie din castigurile obtinute din banii investiti in asa ceva.
Daca sunt produse asa bune, de ce se face atata reclama. Cei bun se vinde singur, nu trebuie banii cheltuiti pe reclame supercostisitoare, care apoi din banii depusi de voi se suporta.

  Inapoi la articolul De ce scade apetitul romanilor pentru pensiile facultative?

Setari Cookie-uri