Comentarii pe articolul Chiriile la apartamente au scazut cu 30% in 2009


Visati in continuare, stimati agenti!

Manea George la 9 Aprilie 2009, ora 09:13
Oare de ce tot apar articole cu preturi astronomice? Acolo va doriti sa ajunga chiriile? Eu stau in garsoniera full cu 100 euro pe luna si am multi prieteni ale caror chirii sunt sub 150 euro. Pretul pietei de anul trecut era de maxim 250-300 euro pe luna la o garsoniera normala. Daca vroiai super lux si plasare centrala atunci puteai sa te duci si pe la 700 de euro dar numai in conditiile acelea. Nu cred ca este corect sa faceti voi astfel de estimari mincinoase si irealiste.

Daca va continua criza si vor construi cateva camine studentesti o sa ramaneti fara paine fiindca pret mai mare de 200 de euro nu veti gasi nici la apartamente cu 3-4 camere (si aceasta este o estimare matematica si realista luand in calcul constructia a cel putin 3 camine studentesti).
Catalin la 9 Aprilie 2009, ora 10:50
Domnule Manea, unde stai dumneata cu 100E/luna chirie in Bucuresti?...poate cu proprietarul in casa, poate prin Ilfov undeva sau intr-un orasel de provincie, pentru ca in Bucuresti, intr-o zona decenta cu conditii decente, pur si simplu nu gasesti nimic sub 200, iar la 200E te poti considera norocos daca ai gasit asa ceva...adica e pont!...cel putin astazi!...maine ramane de vazut ce se va intampla
Alexandru la 9 Aprilie 2009, ora 11:08
Sau poate domnul Manea sta in casa unei foarte bune cunostinte, si in cazul asta nu se pune. Sau poate mai sta cu cineva si imparte chiria. Chiar si atunci, plecand de la pezumtia ca isi plateste partea dumnealui de jumatate, adica 100 euro, e sbun pretul, adica 200 total.
In fine, eu sunt agent imobiliar si ma lovesc tot timpul de preconceptia asta, ca agentiile umfla preturile.......oameni buni, interesul meu e sa fac tranzactii, sa ii fac pe proprietari sa negocieze ca intr-un final sa imi incasez comisionul. Decat 0 dintr-o chirie mare mai bine un comision dintr-o chirie negociata si tranzactionata!!!!!
Nu inteleg de unde inversunarea asta! Domnilor, traim intr-o lume a serviciilor!
Si cand iti iei masina platesti un comision vanzatorului, si cand faci un imprumut la banca platesti comision, marii producatori care isi expun marfa in hipermarketuri platesc comisioane pentru a fi pe raft, chiar si atunci cand iti iei o paine de la buticul din colt platesti nu doar painea ci si faptul ca o iei de la marginea scarii de bloc.
Ar trebui sa ne maturizam din punctul asta de vedere si sa intelegem ca nimic nu e gratis, trebuie sa platesti pentru serviciile ce ti se ofera. Si poate atunci cand vom intelege lucrul asta, vom fi si noi acolo unde visam sa fim.
Mataranga Gheorghe la 9 Aprilie 2009, ora 20:35
Serviciul de intermediere presupune anumite informatii ce ar trebui oferite de catre agent. Am fost de nenumarate ori la vizionare cu agenti care nu aveau habar nici unde trebuie sa ajungem, si ei abia contactasera proprietarul. Si atunci pentru ce sa-i dau jumatate din prima chirie? Pentru ca a dat un telefon de 3 centi si ca s-a plimbat cu masina mea pana la garsoniera pe care o vedeam prima oara amandoi....?
Catalin la 11 Aprilie 2009, ora 15:36
In viitorul apropiat, lucrurile de care vorbeste Gheorghe se vor intampla tot mai rar, probabil...

  Inapoi la articolul Chiriile la apartamente au scazut cu 30% in 2009

Setari Cookie-uri