Comentarii pe articolul Constantin Nita: Impozitul forfetar ar trebui aplicat, dar nu in acest moment


impozit

Malina la 9 Aprilie 2009, ora 10:02
http://www.petitieonline.ro/petitie-p67433048.html


INTRATI SI SEMNATI PETITIA TOTI CEI CARE SUNTETI IMPOTRIVA IMPOZITULUI FORFETAR.
Stanciu Silvius la 10 Aprilie 2009, ora 10:26
nu este momentul aplicarii acestui sistem de impozitare
Marian Ghebosu la 10 Aprilie 2009, ora 12:23
Maine , poimaine guvernantii ne vor lua impozit si fiindca am avut tupeul ca ne-am nascut.Cam asta este si impozitul forfetar.Nu pentru eliminarea evaziunii impun domnii acest impozit,ci pentru a-si asigura banii ,din buzunarul oricarui amarat din aceasta tara ,de dat inapoi la FMI si BM ,pe care-i vor lua tot pentru afacerile lor cu statul. Sa fim seriosi, cand statul sau bancile au ajutat o firma in impas sau cu pierderi? Sau cand o firma care a pornit de jos , fara relatii si pile , doar cu o idee buna si multa munca a ajuns sa aiba cifra de afaceri impresionanata peste noapte, si sa aiba mai ales afaceri cu statul ?Vad ca pe dl Pogea il intereseaza mai mult de ce sa mai traiasca o firma cu pierderi decat adevarata evaziune fiscala si eliminarea ei !

Ion_Ion la 10 Aprilie 2009, ora 19:44
Speram sa nu ne ia impozit pe respiratie... ca la criza asta doar MR BOC putea sa aiba asa nishte idei si Trepadusii aceia
Georgeta la 5 Mai 2009, ora 10:15
nu e destul ca sunt atatea firme care nu mai au activitate din cauza crizei economice si ne mai baga si un alt impozit,sa le fie rusine ca isi bat pur si simplu joc de sufletele oamenilor,deabia ne mai platim facturile utilitatilor in casa si deabia ne mai ajunge pt painea de toate zilele si ei vor sa ne ia si acel drept.vor sa manance ei bine si sa traiasca pe picior inalt iar ceilalti sa moara de foame,sa le fie rusine.noi romanii am ajuns de rasul lumii.ne iau si pielea de pe noi.ei in loc sa isi creeze probleme ca este o situatie fff critica in romania si pe zi ce trece sunt toti mai multi someri,in loc sa ne ajute,ei se gandesc cum sa faca sa mai ia bani de pe amaratii de oameni.ar fii culmea sa le ia oamenilor si somajul,nu ar fii de mirare ca ce le trece prin cap aia fac.rusine !!!



Alexandru la 18 Mai 2009, ora 19:03
Vroiam sa deschid o mica afacere care poate ar fi putut supravietui crizei, insa acest impozit prezinta inca o dificultate. Cum banii sunt dramuiti, la revedere vis!
Nicolae la 15 August 2009, ora 14:50
Inpozitul forfetar a aparut ca urmare a evaziuni fiscale. Domnilor sunt solutii pentru evaziunea fiscala.
... multe firme vor inchide activitatea , vor disparea locuri de munca si alte taxe si inpozite ce se dau la stat de catre firma si angajat. Va disparea si votul electoratului catre alesi cu forfetarea. Statul nu va mai primi nici inpozitul forfetar nici celelalte taxe de la angajati si angajatori si va fi obligat sa plateasca someri rezultati din inchiderea firmelor (de unde ia acesti bani cind vor fi tot mai putine firme ).... oare nu se cunoaste aceasta?
Fratilor ...faceti ceva in sensul ca trebuie sa ne nultumim cu putine taxe acum pe criza , nu sa inmultim impozitele ca nu sunt bani. Foarte multe firme se bucura ca inca nu sunt cu multi bani pe minus si rezista ... pina o trece criza ...
Sunt mii de firme care nu cer de la stat dar in schimb platesc doi sau trei angajati si inplicit taxe si inpozite . Oricum sunt la limita cu banii. I-a intrebat cineva pe platitorii de impazite daca mai pot sa plateasca mai mult ?

  Inapoi la articolul Constantin Nita: Impozitul forfetar ar trebui aplicat, dar nu in acest moment

Setari Cookie-uri