Comentarii pe articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele in 2009 si 2010


Impozitul forfetar ...

Ginel la 10 Aprilie 2009, ora 12:38
Semneaza petitia contra impozitului forfetar la:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/spuneti_nu_initiativei_guvernului_de_a_impozita_lunar_microintreprinderile_cu_minim_540_de_lei-p48923053.html

Sau baga un ochi la:

http://groups.yahoo.com/group/anti_impozit_forfetar/

Daca ai vreo idee de cum s-ar putea lupta impotriva acestei aberatii trimite-ne un mail.
Stefan Maria la 11 Aprilie 2009, ora 08:34
Intr-adevar nu e momentul avum ptr ca cei mici sa suporte dezechilibrele economiei.Greul trebuie sa-l duca tot cei mici, in loc sa fie ajutati sa supravietuiasca crizei ?
Dorina Popescu la 3 Mai 2009, ora 14:52
noi suntem firme care abia ne platim datoriile la stat,asigurindu-ne noua si fam noastre existenta. lucram in familie, ne angajam copii ptr. a nu fii slugile altora..... iar acum pe criza in loc sa fim ajutati ca suntem multi cei mici, ne distrugeti ptr. a ramine cei mari sa nu moara de foame. cine are acest interes?
C. la 5 Mai 2009, ora 08:59
Este incredibil ce se poate intampla referitor la acest impozit forfetar! Mi s-ar fi parut mult mai corect ca acest impozit sa se aplice la cota de profit si nu la cifra de afaceri ptr ca poti avea o cifra de afaceri de 10 mil de euro dar sa fii cu profitul pe minus...asta pe de o parte, pe de alta parte, ce se fac firmele care nu au activitate din diferite motive si nici bani pentru lichidarea lor... Deci, acesti oameni ne obliga sa platim niste biruri pe care multi dintre noi nu ni le permitem inca.
B A la 6 Mai 2009, ora 15:47
propun ca cei cu firme mici sa facem o coalitie si sa dam statul in judecata.cred ca in contencios administrativ vom castiga cu siguranta.de ce nu a pus impozitul celor care ne vin in controale si le dam o gramada de bani spaga
Eu la 2 Iulie 2009, ora 12:43
Eu propun sa le reduca salariile demnitareilor si toate facilitatile pe care le au ei si familiile lor,chirii platite din banii nostri desi fiecare are cel putin o locuinta in buc.concedii,delegatii si toate cele din banii publici .De ce sa platim daca nu avem activitate?De unde bani de impozit forfetar daca nu activez dar nici bani sa inchid nu am?Este criza doar pentru noi nu si pentru ei.

  Inapoi la articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele in 2009 si 2010

Setari Cookie-uri