Comentarii pe articolul Guvernul a aprobat impozitul forfetar si rectificarea bugetara


Corect era: IMPOZIT PE CIFRA DE AFACERI !!!

Eugen-Rasvan Davidescu la 12 Aprilie 2009, ora 20:12
"TOVARASI" GUVERNANTI !
Reducerea evaziunii fiscale i mrirea ncasrilor o puteai face punnd un impozit pe CIFRA DE AFACERI a tuturor firmelor, undeva la 5% ! Deci cine emite factur sau chitan, pltete 5% impozit la ceea ce a ncasat (la suma fr TVA).
n felul acesta statul nu mai este interesat de profitul firmei, i lumea nu mai ncerca s umfle artificial cheltuielile, ca s reduc profitul !
Iar marile companii, cu filiale OF SHORE, nu mai puteau s vireze tot venitul neimpozitat ntr-acolo, pe baz de contracte de consultan sau alte mecherii !
Iar pe cei ce nu emit factur fiscal sau bon, ia trebuiau tratai ca evazioniti fiscali! Dar s vedei acum cretere a falimentelor IMM-urilor i a omajului !!!
Lazarescu Ioan la 15 Aprilie 2009, ora 11:34
Ca de fiecare data camd se iau masuri fiscale se da cu oistea in gard.Impozitul forfetar in sum afixa este una din marile aberatii ale actualilor guvernanti care dovedesc ca cunosc activitatea agentilor economici.Pentru ca si cel care realizeaza venituri de 2oo lei plateste acelasi impozit ca cel care realizeaxa venituri de 52.000 lei. Unde este dreptatea, dragi guvernanti?

  Inapoi la articolul Guvernul a aprobat impozitul forfetar si rectificarea bugetara

Setari Cookie-uri