Comentarii pe articolul Miza impozitului forfetar: 350 milioane de lei in 2009


Dementa si Inconstienta !

Catalin la 13 Aprilie 2009, ora 11:48
La adapostul asa-zisei crize economice, va permiteti inconstienta de a lua masuri hazardate si cu un impact social pe care sunt sigur ca nu le-ati calculat si nici nu va intereseaza ! Ati calculat doar ce va primi bugetul de stat in urma acestei decizii cretine.
Ce se va intampla cu oamenii disponibilizati de firmele care n-au capacitatea de a platii acest nou bir catre un stat care nu face nimic pentru firmele private, ba chiar este contra lor prin birocratia si controalele abuzive ale cainilor de la garda, fisc, sanepid, etc.?
Asta numiti voi solutii de criza ?
Rusinea este ceva ce voi, parvenitilor la putere, nu cunoasteti iar bunul simt si grija fata de cetatean nu le luati niciodata in calculele voastre murdare.
Sper sa va mai ganditi pana sa aplicati imbecilitatea asta de la 1 Mai ! Nu putea fi aplicata si retroactiv ?
Un guvern de doi lei, un ministru de finante penibil cu solutii pe masura !
2200 de lei pe an sunt aproape 200 lei pe luna, adica aproape jumate din salariul minim pe economie. Pentru ce sa ti-l dau tie, stat nerusinat ? Poate era mai bine sa fac un efort si sa mai angajez un om decat sa contribui la masinile luxoase cu care va plimbati nerusinati si din care va este greu sa vedeti viata grea pe care o duce poporul.
Muncesc zilnic 14-15 ore ca sa-mi salvez afacerea si sa nu dau angajatii afara si tu nemernicule ma tratezi ca pe un hot caruia te-ai gandit sa-mi mai pui o taxa pe cap ca sa-ti fie tie bine ? Trimite-ti porcii aia de directori de control pe teren sa-i depisteze pe cei care intr-adevar fura si infundati puscariile cu ei !
Sau cumva ar trebui sa fiti voi primii la puscarie?
Rusine, n-aveti nici un Dumnezeu ! Sper Sa-si intoarca fata si spre voi odata si sa va trimita unde va este locul.
Sarbatori Pascale Fericite tuturor romanilor !
Voi care dati astfel de legi nu sunteti romani, sunteti dusmanii romanilor !
Crizatu la 13 Aprilie 2009, ora 16:08
@Catalin.Baiatule nu le mai da idei cu"..plata retroactiva.." ca astia sunt in stare sa o aplice,ca vad ca ideii proprii nu au...
Lefter Dorina la 14 Aprilie 2009, ora 00:41
de ce le-ar mai pasa guvernantilor de ceilalti daca ei si-au asigurat un trai cat se poate de bogat ,fara nici o retinere sau rusine!!??
noi suntem fraieri,ptc plecam capetele si le acceptam gogomaniile,minciunile si acceptam sa ne insele pe fata.
eu au ce le trebuie,de ce iar mai interesa si de altii?
insa domnii guvernanti uita ca si-au asigurat viitorul ,unul destul de inbelsugat de pe urma noastra.
rusine sa ne fie si noua pentru ca tacem malac de fiecare data si nu facem nimic,,,,decat sa le platim taxele pe care ei le viseaza noaptea si a doua zi le pune in aplicare,ca de, sunt destui prosti care sa le achite.
cica suntem in criza dar la guvern nu se fac restructurari,ba din contra se mai adauga cateva,,zeci,,de automobile de fite ca sa le sporeasca cheful de somn prin sedinte.

  Inapoi la articolul Miza impozitului forfetar: 350 milioane de lei in 2009

Setari Cookie-uri