Comentarii pe articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele in 2009 si 2010


Impozit forfetar=adio PDL+PSD+Basescu

Coco la 13 Aprilie 2009, ora 21:22

Nu credeam ca exista in cadrul unui partid un om atat de incompetent.
Ca micro cu 3 % il anunt pe domnul Pogea ca platesc trimestrial impozit pe profit fie ca mai am bani pentru salariul meu fie ca nu.
O microintreprindere cu 3% nu poate sa aiba pierderi deoarece nu are cum .Nu poate sa incaseze daca nu emite factura ,iar cand a emis-o chiar daca nu a incasat banii impozitul la stat tot il plateste. Pe langa asta se platesc carti de munca impozite si taxe locale pentru afisaj , cultura , chirie spatiu ,toate impozitele la dublu pentru o amarata de masina la cea mai mica capacitate cilindrica,un abonament telefonic dublu si acela pentru ca esti firma . Oare cat de incompetent poti sa fi sa nu sti ca o firma cu 3% nu poate sa aiba pierderi? .
Scriu acolo servicii in tehnologia informatiei si informatice , insa nu gandesc ca deja 70% din acestea sant in procedura de lichidare deoarece au avut credite la banci si au sechestru. Probabil ca vrea sa ramana el si cu institutile bugetare si dupa ce se vor termina si banii de la FMI sa emigreze in Congo caci altfel Romanii de buna credinta vor pune pielea lui pe bat impreuna cu a partidului care a putut pune un asemenea incompetent in functie.
In momentul de fata ma caiesc ca am votat PDL si pot spune ca daca o asemenea lege trece am grije sa gasesc cel putin 1000 de oameni care sa nu-i mai voteze dupa care inchid firma si intru in somaj.Toti cei pe care - i cunosc vor vota impotriva unor patride care va produce in prima luna cand va intra in vigoare cel putin 200 000 de someri.
La intrarea in vigoare a acestei legi se voi spune adio PDL adio PSD adio domnule Presedinte.
Sa aveti cu totii o accensiune in sondaje ca PNTCD.
Garantez ca dupa aceasta lege veti auzi de PDL, PSD si de presedinte din PDL cum auziti acum de PNTCD

  Inapoi la articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele in 2009 si 2010

Setari Cookie-uri