Comentarii pe articolul Preturile apartamentelor vechi din Bucuresti, in scadere cu 15% intr-o singura luna


Aiurea! Povesti pt ca rechinii sa-si vanda noile

P Gy la 14 Aprilie 2009, ora 14:48
Astea-s povesti vanatoresti pentru ca mai marii sacali sa-si poata vinde la preturi exorbitante noile constructii...
Andone Camelia la 14 Aprilie 2009, ora 16:54
tot "aiurea!!!!" spun si eu... la apartamentele noi, dai avans 25 % si - in cel mai fericit caz, te muti dupa 2-3-4-5... amanari (asta daca nu se sisteaza lucrarile la 1/2 sau la 3/4 din constructie... Sunt atatia care au patit! ... si inca ceva: firma in care lucrez are sediul intr-o vila-duplex noua (din 2005) ...si este ca vai de ea - vazuta dinafara, arata frumos (arhitectura, vopsita modern...) dar in interior...(facuta mai rau decat la norma lui ceausescu)...
Socol Marian la 14 Aprilie 2009, ora 21:41
Nu stiu ce "indici" sunt astia! Ce inteleg ei prin "vechi" si "nou" daca nu iau in considerare zona, felul constructiei, anul constructiei pt. ca tot 'vechi' este un ap. din 1930 si altul din 1991 facut pe timpul lui Ceausescu sa reziste la cutremur de 8 grade - cum sunt cele din Centrul Civic. Alea tot "vechi" sunt? Chiar suntem niste fraieri sa credem ca acele ap. din Unirii nu au valoare? Sau "trebuie' sa le cumpere iar pe nimic "diversi" ca apoi sa ni le vanda cu 500.000 euro noua, fraierilor de romani. In plus este de notorietate ca jurnalistii si cei cu statistici de felul asta sunt platiti sa "cante" cum vor speculatorii de imobiliare! A venit timpul sa nu va mai creada nimeni si mai ales cei care chiar au nevoie de o locuinta. De ce acesti "experti' nu dau si preturile medii din celelalte tari europene -de ex. as fi curios in Praga sau Paris sau alte capitale ?
Pai pentru ca la Paris la periferie si nu gasesti sub 5.000 euro/mp un ap.!
Ion Gheorghe la 26 Aprilie 2009, ora 08:20
Citesc cu regularitate multe articole despre tranzactii imobiliare. Constat cu stupoare ca unii dintre proprietari de apartamente din Bucuresti inca mai viseaza la "cai verzi pe pereti" si nu traiesc realitatea zilelor noastre in plina criza financiara. Preturile apartamentelor din Bucuresti au fost umflate artificial de "fitosi" care s-au imprumutat iresponsabil de la banci sa arate "unde stau ei si cine sunt ei". Acum a venit vremea adevarului sa revina la normal preturile apartamentelor. Pentru ce peste 1000 euro pe mp? Pentru niste pereti? Eu vreau sa cumpar si studiez evolutia preturilor la apartamente din octombrie 2008 care sunt intr-o scadere continua...si de aceea mai astept ca multi altii (probabil) ca preturile sa revina la normal. Estimez ca maxim 700mp va fi in doar cateva luni. Oricum piata imobiliara isi va reveni (poate) doar la sfarsitul lui 2010. Ce ziceti... am dreptate? Cum comentati?

  Inapoi la articolul Preturile apartamentelor vechi din Bucuresti, in scadere cu 15% intr-o singura luna

Setari Cookie-uri