Comentarii pe articolul Consultantii: IMM-urile, victimele impozitului forfetar


IMM-urile, victimele impozitului forfetar

Enescu Constantin la 15 Aprilie 2009, ora 14:07
Luni dimineata am fost prezent la ora 8 la Reg. Comertului pentru a-mi radia SRL-ul,dupa decizia de week-end a ministrului Pogea privind impozitul forfetar.Am hotarat sa "nu mai exist pe piata" (cum spunea ministrul) si sa nu platesc aceasta "inventie" (?) prosteasca. Mai discutam la sfarsitul anului, cand sper ca dl. Pogea sa aiba curajul sa ne comunice cu cate zeci de procente au scazut incasarile bugetare ca urmare a deciziei d-sale.
Niculae Ana la 15 Aprilie 2009, ora 17:42
me imi place foarte tare ca am devenit cu totii analisti spunand cat de grav va afecta acest impozit imm-urile.insa nimeni nu face nimic ca acest impozit sa fie macar amanat pana la 01.01.2010 asa cum ar fi normal la orice modificare a codului fiscal. si eu sunt printre cei care isi vor suspenda activitatea pe durata de 3 ani. d-l pogea m-a convins ca trebuie sa am o viata linistita.. deci o sa ma angajez la stat!! pentru ce sa am nopti nedormite , sa ma gandesc la solutiile problemelor pe care le am cand as putea foarte frumos sa ma angajez la stat.. sa tai si eu frunza la caini......
cu multa stima pentru dragul de metalurgist pogea si pentru initiativele sale laudabile de a distruge evaziunea pe care o fac buticurile atunci cand vand o acadea fara a emite bon fiscal!!!
Lungu Liliana la 16 Aprilie 2009, ora 09:01
Te-as ruga sa-mi spui si mie ,cum ai procedat pentru inchiderea firmei la RC. ,deoarece si eu doresc sa-mi inchid firma .Multumesc!

  Inapoi la articolul Consultantii: IMM-urile, victimele impozitului forfetar

Setari Cookie-uri