Comentarii pe articolul Ce trebuie sa stii despre evaluarea unui teren


chiar asa?

Pieptu Adrian la 22 Aprilie 2009, ora 18:16
d-l fechita si d-na simona negrila ar trebi sa stie ca metodele se aleg DUPA inspectie, in fct. de cele constatate la fata locului. metoda costului (nu costurilor) de inlocuire la terenuri nu este mentionata in nici un standard international dupa care se evalueaza proprietati in romania. oare d-l fechita chiar face evaluari?
pretul evaluarii NU DEPINDE de locatie sau infrastructura. de astea depinde valuarea estimata a proprietatii. un evaluator bun, cu experienta are suficiente date si discernamat in a alege comparabilele potrivite, fara sa trebuiasca sa apeleze la alte evaluari. de fapt asta nu e nici recomandabil si nici profesional.
momentul ales pt evaluare ESTE F IMPORTANT, pt ca valoarea estimata depinde de situatia pietei exact in acel moment. daca asta a inteles d-l fechita din standarde imi imaginez cat de priceput este in domeniu.
daca articolul s-a dorit a se constitui intr-o reclama pt firma respectiva, cred ca de fapt ii aduce un mare prejudiciu de imagine. in schimb, daca s-a dorit simpla informare a cititorilor, articolul este unul f reusit despre cum NU trebuie facuta evaluare unui teren.

  Inapoi la articolul Ce trebuie sa stii despre evaluarea unui teren

Setari Cookie-uri