Comentarii pe articolul Cele mai dezamagitoare destinatii ale lumii


cele mai dezamagitoare...

Sergia Irina la 24 Aprilie 2009, ora 14:48
Articol de prost gust. Nu toata lumea e interesata de John Lennon.
Si de ce ar fi fantana Trevi din Roma dezamagitoare ???
Bogdan Vese la 25 Aprilie 2009, ora 12:47
Articolul e poate opinia a 0,001% din cei care merg in acele locuri. Eu zic ca merita asteptarea pentru a vedea acea superba priveliste. In viata exista momente unice si locuri unice, prin care nu reusesti sa mai ajungi tot timpul a doua oara, iar o poza iti trezeste senzatia ca esti acolo.

Am fost in Time Square si nu a fost deloc dezamagit. Stateam in acel triunghi in fata sectiei de politie inconjurat de porumbei. Iar pe strada zeci de masini si oameni. Recomand oricui sa mearga, nu e deloc o dezamagire.

Trebuie sa fii inteligent si nu stai la cozi. Exista carduri in marile orase care ofera acces in muzee si atractii, care te ajuta sa sari peste cozi. Eu asa am facut in New York si am sarit poate peste 10-12 ore de stat la coada in doua zile. Nu am stat la nici o coada la bilete, unde e cel mai mult si avea posibilitatea de a intra in peste 40 de locuri.

Singura dezamagire in New York a fost "Museum of Sex", in rest tot a fost mai impresionant decat ma asteptam. M-am simtit extraordinar cand in Museum of Modern Arts era un podium si o camera speciala pentru operele lui Brancusi.

Merita vazute toate cele 5 "dezamagiri".
Chirila Constantin la 25 Aprilie 2009, ora 17:16
O vizita pe aleile venetiene, printre case cu obloane in care timpul isi incrusteaza nestingherit prezenta, o plimbare in gondola pe sub podurile arcuite de greutatea istoriei, sau un "tur de forta" al "have-to-see"-urilor din centrul orasului - depinde de fiecare ce prefera. Cred ca aceasta este ideea articolului, iar parerea mea este ca se adreseaza unor anumite tipuri de oameni, in categaria carora nu se regasesc multi dintre turistii romani.

  Inapoi la articolul Cele mai dezamagitoare destinatii ale lumii

Setari Cookie-uri