Comentarii pe articolul Topul oraselor din lume in functie de calitatea vietii: Bucurestiul, pe locul 108


wien

Marian Mihai la 28 Aprilie 2009, ora 15:44
asa este!!!e super!!
Vasile Luiza la 28 Aprilie 2009, ora 17:02
Lol. tocmai am fost acolo de Pasti. Este un oras super dar recomand cu caldura si Budapesta. Nu stiu pe ce loc este dar nu exista termen de comparatie intre Bucuresti si Budapesta. Imi iubesc tara dar stiu sa apreciez cand altii ofera ceva atat de bun. Budapesta este romantica, cocheta, transportul in comun merge dupa ceas fara pic de intirzaiere si este afisat ora la care vine (nu cea la care a plecat cum este la noi la Metrou) etc etc. Incercati si nu o sa regretati.
Vlad la 29 Aprilie 2009, ora 02:37
Ce zici de un alt criteriu?: Rata criminalitatii.. Acum sa vad comparatie intre Viena si Budapesta.. Eu locuiesc in Viena si am fost si la Budapesta, chiar de multe ori. In Budapesta majoritatea indicatoarelor indica fals, iar informatii de la politisti nu obtii daca nu stii limba maghiara. Germana nu vor sa vorbeasca, iar de engleza nici nu vreau sa mai spun. Fara GPS nu te descurci. Si daca am adus in discutie rata criminalitatii, in Budapesta politia locala se afla mana in mana cu mafia, ceea ce in Viena nu prea gasesti (cu foarte mici exceptii). In fine. Nu se compara Budapesta cu Viena. Probabil la intindere.
Florin Anghel la 29 Aprilie 2009, ora 16:24
Bucuresti pe locul 108,pai nu e rau,bine ca nu suntem mai jos clasati,desi cred ca a fost putin ,,aranjat'' clasamentul asta;in functie de calitatea vietii ?Sa fim seriosi,la cati caini vagabonzi,la cate gunoaie si la ce aer poluat este in Bucuresti ma MIR ca in alte tari este mai rau :| ,,Aranjatul'' clasamentului a fost o gluma :P

  Inapoi la articolul Topul oraselor din lume in functie de calitatea vietii: Bucurestiul, pe locul 108

Setari Cookie-uri