Comentarii pe articolul Seful France Telecom: Orange Romania se va extinde si prin achizitii


ORANGE in cadere libera

Dacicus Prime la 18 Martie 2008, ora 14:47
ORANGE in cadere libera
The future is bright for Moat, se vede treaba ca pe Moat il asteapta ceva la sediu in Frantza, ca va fi promovat astea sunt povesti, ori zboara , ori il trimite undeva tare tare departe.
Managementul Orange Romania este de genul: isi aduc aminte de oferte pe la mijlocul lunii, se misca Vodafone vin si ei cu aceasi oferta 2 telefoane la pret de 1, o lasa balta Vodafone, o lasa si Orange. Ei parca joaca in oglinda cu Vodafone, se stramba aia se stramba si Orange.
10 milioane de clienti? poate 10 milioane de cartele si abonamente facute pana acum din care 50% s-au incheiat-reziliat-pierdut.
Internet? care internet? teoreticul 3G la 3M? nu merge , suni la ei si te intreaba unde esti, peste 15 minute te suna inapoi si acum ai semnal si merge = internet la comanda.
Oferte? numai vanzatorii din shop stiu ofertele, ca la clienti nu mai ajunge oferta, noroc cu clientii existenti care se multumesc sa aiba in retea/lunar cateva minutzele, in loc sa-si ia cu 500 minute /lunar in retea.
Trezirea? Va avea loc brusc si pe neasteptate, cand fratii mai mari Romtelecom si RDS va fi brusc langa Orange si ii va spune: vecine date la o parte.
Cristian Filip la 11 Iunie 2008, ora 22:47
Stimate Dacius ,

Sunt consumator de "Orange " si cea ce afirmi tu nu este asa. Am fost la un partener in Vatra Dornei si am fost foarte multumit de servicii . Domnisoara de acolo a analizat tipul meu de abonament care era Bussines flexibil de grup de 110 euro , am discutat, a prezentat oferta si am iesit de acolo cu un bonus suplimentar de de 50 la suta din valoarea abonamentului . Am studiat si datele statistice : Orange a castigat 1.47 milioane de utilizatori de la 1 ianuarie 2007 iar colegii de pe locul doi au pierdut 06 milione de utilizatori . Furtuna este acolo , au schimbat staful , fac oferte dar au consumatori nemultumiti datorita inflexibilitatii . Eu am fost la ei si am plecat acum doi ani si nui regret. Dupa 4 ani nu am primit nici o reducere de tarife si acum , in doi ani am abgradat abonamentul de doua ori ... si semnificativ . Succes amice

  Inapoi la articolul Seful France Telecom: Orange Romania se va extinde si prin achizitii

Setari Cookie-uri