Comentarii pe articolul Patronii brasoveni, despre impozitul forfetar: Nu merita sa mai tinem firma


impozitul forfetar

Popa Gabriela la 1 Mai 2009, ora 13:32
Dac s-ar fi lansat un concurs pt gsirea celei mai bune soluii antieconomice, care s adnceasc o criz n desfurare, n mod sigur actualul guvern l-ar fi ctigat detaat prin introducerea "taxei forfetare".
Nica Doru la 1 Mai 2009, ora 20:07
pai nu zic ca sant cu mot guvernantii nostrii dar si sa ai firma si sa nu platesti impozit nici 500 de euro dupa un an de activitate . . .
inchide-o frate atunci si vezi de altceva; e clar ca firma aia nu produce decat panica
Diaconescu Cristina la 2 Mai 2009, ora 10:14
Ce concurs? Pe cine au intrebat ei?Pe cine au ascultat? Cand au luat o asa aberanta decizie, fara sa se consulte cu cei implicati, a fost o masura unilaterala. In traducere libera. Fac ce ma taie capul meu, atata timp cat imi e mie bine
Grasu Cristian-Bogdan la 2 Mai 2009, ora 17:27
bai nica , nush cum gandesti tu dar nu gandesti bine , suntem statul cu cele mai multe taxe si totusi mai baga.... ce face statul cu banii aia?....eu sunt student , mi-am facut firma si chiar vroiam sa ma apuc sa fac ceva dupa ce termin facultatea , acum sunt anul 3, in cond in care am 0 CA sa platesc 500 euro nu prea pica bine...
Macaveiu Traian la 4 Mai 2009, ora 03:50
Stimabile, stii ca impozitul se socoteste dupa incasarile de anul trecut cind totul mergea bine si se plateste acum cind abia se mai misca ceva??? Probabil marea majoritate a firmelor de buzunar "one man show" cu un angajat-patron-sofer-etc vor simtii puternic acei 500-1000 sau mai multi euro pe care vor trebui sa-i scoata anul asta pt "greselile" de anul trecut....Sper sa fi angajat la o firma care va da faliment din cauza impozitului forfetar...poate asa vei incepe sa gindesti inainte de a scrie ceva.
Andra Samsudean la 4 Mai 2009, ora 08:16
nu e vorba doar de acele firme care nu au cifra de afaceri sau care stagneaza. nu acelea sunt problema. sunt multe firme mici care se incadreaza in categoria a doua cea cu 4300 lei impozit nou. firme cu un numar foarte mic de angajati si care plateau impozit pe profit dar nu atat cat va fi acum. chiar daca era mai putin, dar erau niste oameni care isi primeau salariul. in conditiile in care anul acesta au scazut oricum veniturile, ma gandesc si eu daca sa mai continui sau nu. si daca nu, acum cand somajul creste, mai poate statul oferi solutii celor 4 persoane? (nu doar angajatii vor intra in somaj ci si proprietarii de afaceri). firmele care nu aveau activitate oricum nu influentau actiunile statului.

  Inapoi la articolul Patronii brasoveni, despre impozitul forfetar: Nu merita sa mai tinem firma

Setari Cookie-uri